VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 juni 2013

Köpte mig en ny ajfån idag då

Tjenixen bloggisar! Idag kände jag att det var dags. Något jag gått och funderat på länge. Nämligen att slå till på en ny telefon. Min gamla Iphone 4 har spräckt baksida och dansar på sista versen så nu kände jag att det fick vara nog. Sagt och gjort knatade jag ner till Tele2 på lunchen och plockade ut en ny Iphone 5. Snyggt ska det va med bling-skal till också förstås. Och nej, jag orkade inte ta några fancy pancy smashing snygga bilder utan det blev en mobilbild med den gamla “fånen”.

DSC_1915

Men nog ska det trilskas med tekniken allt. Fick inte över kontakterna ordentligt från den gamla på en gång så jag fick strula ett bra tag innan det gick bra. Blir galen på hur komplicerad tekniken ska vara nuförtiden. Och allt som ska vara sååå enkelt. Nej, det är det baske mig inte och jag är ju ändå i branschen. Och ny form på simkortet, nytt uttag på laddaren så man måste köpa ett gäng nya laddare och inte passar de gamla skalen heller. Usch, nääää, tacka vet jag min första mobil. Där snackar vi enkel. Det gick att ringa och skicka nåt kort sms och det var fullt tillräckligt….

En sån här tror jag det var :-)

ericsson-sh-888.3007821

Och innan dess var det ju telefonkiosken som gällde….Var det bättre förr?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Den var du värd! Snyggt bling!
    Åh, sådan där mobil minns jag! Jag hade en GA 628.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jösses, du skulle se vår första mobil, den fick man stanna och lyfta upp på axeln för att hålla i. Jag har ännu ingen smartphone, ska se hur lång tid tar tar innan det blir en.... Jag har en jobbmobil man kan ringa på och laddar batteriet en gång i veckan, toppen! Det känns tusan som det var bättre förr, idag på jobbet pratade vi om hederliga gamla datorer med 20 mb hårddiskar, nostalgi ;) kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar