VivanDivan

VivanDivan

fredag 7 juni 2013

Sveriges nationaldag…vi har en flaggstång ju!

God morgon mina vänner! Som ni kanske märkte tog jag en liten blogg-paus igår. Var lite trött efter onsdagens sommarfest. Mycket trevlig med underbara kollegor, god mat och roliga aktiviteter. Precis som det ska vara men då får man unna sig att vara lite trött dagen efter :)

Igår var det ju Sveriges nationaldag, svenska flaggans dag och jag tycker det är lite tråkigt att vi inte har samma traditioner som t ex i Norge där alla firar det är jippon överallt. Det var väl nån form av firande här i pyttestan men verkade inte så märkvärdigt så vi stannade hemma. T hade köpt väldigt “tjusiga” flaggor som han satte på bilen, oh my vad “tacky” var min tanke men ungarna tyckte det var supertjusigt och jättekul när vi åkte in till storstan och hämtade min bil som blivit kvar plus lite nationaldagsmiddag på Burger King….:)

DSC_0598DSC_0597

Och precis när jag tog den sista bilden här ovan kom det ett fågelskrälle förbi och gjorde sina behov rakt på min hand…splatt sa det…usch….:-)

Men vi kom ju på att vi har ju för sjutton en flaggstång också. Och en flagga och klart vi måste hissa den på Svenska flaggans dag…

DSC_0566DSC_0567DSC_0579DSC_0574

Vackert mot en klarblå himmel och jag kände i a f lite extra igår att visst bor vi i ett underbart land. Grattis Sverige och alla svenskar av alla nationaliteter som bor här…:-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Aja baja, man får inte lägga flaggan på marken, det är jätte förbjudet (inte vanhelga flaggan)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar