VivanDivan

VivanDivan

tisdag 15 februari 2011

Vargavinter

God morgon! Tänk att vintern inte kan ta slut! Började kika på vårjackor förra veckan men nu har man ju helt tappat sugen så man står väl där som alltid och allt snyggt är slut när april kommer. Vi hade –24 grader imorse hemma och det är dags att sätta kranarna på dropp. Igår hade vattnet frusit i ledningarna till köket så vi körde med hårfönen för att tina upp dem. Nu står kranen och rinner för att det inte ska frysa. Suck! När huset renoverades grävde man ner rören till köket och badrummet nere under grunden för att det skulle bli extra kallt vatten på sommaren från den egna brunnen men vad fasiken, kunde de ha tänkt på vintern också kanske…..
Nej, jag ska inte klaga, är ju en värdslig sak egentligen att vattnet fryser så vi inte kan diska i diskmaskinen. Har en sköljho också i köket och där fryser inte vattnet och man kan ju faktiskt gå till toaletten uppe om man behöver gå så…

Ikväll ska jag lägga ut mitt första modemåste inför våren. Har hittat så mycket bilder så jag delar upp inlägget jag började på får vi se vart vi hamnar. Följetong: “Vivvis modemåsten vår 2011”
Dagens idag består av jeansleggins och kavaj G-star, skjorta Dr Denim och stövlar LaRedoute creation. Lite gravidvarning på skjortan men den är ruskigt skön. Hade glömt bort att jag hade den och hittade den när jag letade efter något helt annat i garderoben.
P1060620P1060615P1060616P1060617P1060618P1060621P1060619♥ Puss & Kram ♥


/Vivvi

1 kommentar:

  1. Åh så jobbigt med vatten som fryser. Det händer mig ute i stallet nu när det är så jättekallt och det måste vara riktigt jobbigt om det händer inne i huset. Tur att det finns lite alternativ så att det fixar sig ändå för er.

    Snygg outfit - riktigt Vivvi-style på den :)

    Kram från V

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar