VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 februari 2011

La Familia på vinterpromenad

God eftermiddag! Sitter här uppkrupen i soffan med ett glas rött bredvid mig och lite bra softmusik på Spotify i lurarna. Har tänt lite ljus och laddar för myskväll.

Idag var vi ute hela familjlen på långpromenad i grannskapet. Såna här dagar känns det riktigt lyxigt att bo ute på landet. Helt underbart vackert. Vid drog kidsen med pulka och bob och fick en riktg powerwalk. Helt fantastiskt. T tog packade sen in skidorna i bilen och åkte iväg för en runda i spåret medans vi plockade undan lite härhemma och förberedde lite mys. Ikväll blir det vitlöksost-och persiljefylld kycklingfilé med gräddsås och varma körsbärstomater. Nytt recept som jag hittade så vi får se hur det blir….lät gott i a f. Efter det blir det melodifestival. Inget party ikväll men det var väntat och just nu är jag oerhört nöjd med tillvaron ändå :)

P1060471_2¨P1060431_2

P1060460P1060467P1060470

P1060483

Och så vill jag önska er alla därute en riktigt mysig och fin lördagskväll!

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hej har nu tittat på sidan där du visar timeless blusen,missade det inlägget innan.Måste säga att den var så fin på dig- så nu blir jag så sugen på att köpa den Ha det gott Lena

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag verkligen du ska göra :-) Är verkligen redan en favorit

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar