VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 februari 2011

Casual Friday

God morgon! Idag är det “Casual Friday” igen. Kände verkligen inte för att klä upp mig överhuvudtaget. Hade helst gått i mysbyxor till jobbet idag men nån måtta får det vara så det blev jeans och “mysskjortan” som jag kallar den.

Har sovit jättedålligt inatt och svettats och frusit om vartannat så helt frisk är jag nog inte. Täppt i snoken och ont i halsen men det får gå. Bara en dag kvar den här veckan. Ikväll ska vi ha myskväll och Emilia har fått välja mat. Födelsedagsbarnet i familjen får alltid välja mat men då vi ska ha gäster imorgon då hon fyller och jag inte vill riskera att behöva bjuda på pizza eller korv och makaroner så får hon välja ikväll istället. Och vad tror ni valet blev? Jodå, pizza förstås. Först sa hon kycklingpaj (som vi nog aldrig ens lagat) men sen var det bara pizza som gällde så så får det bli.

På lunchen idag blir det till att kila ner och köpa presenter till lillan. Tänkte kika om det finns något till mamman också. Men just nu är jag lite vilsen i pannkakan när det gäller vad jag vill ha. Jag är ju totalt snurrig när det gäller stilar och mixar och blandar hejvillt från dag till dag och just nu finns det ju sååå mycket snyggt och man kan ju inte köpa allt så min hjärna får nog snurra ett tag till innan det blir några nya kläder…kanske till lunch i a f :-)

Jag skulle aldrig ha börjat kika på Big Brother förresten. Nu är jag fast. Trots att jag verkligen tycker det är förnedrings-TV och sååå himla pinsamt kan jag inte låta bli att titta. Fattar inte….

Dagens idag blev i a f jeans gamla Levi’s, skjorta G-star och stövlar Björn Borg.

P1060826P1060822P1060821P1060824P1060829P1060830P1060831

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar