VivanDivan

VivanDivan

fredag 18 februari 2011

Jag börjar nästan gråta nu….

God morgon! Har precis öppnat mailen och slås av en hel hoper fina mail från läsare och jag blir alldeles paff. Sitter faktiskt med tårar i ögonen och T tror väl jag är helt knäpp…

Efter en kväll med mycket tankar och funderingar har jag insett att jag nog inte klarar mig utan bloggen. Är ju mitt sätt att ventilera mitt liv, min dagbok, mitt intresse som jag har för mig själv. Som småbarnsförälder och heltidsarbetande blir det inte mycket egentid men bloggen är ju bara min och den tid jag lägger på den är min egentid. Ibland orkar och hinner man lägga mer tid och ibland blir det korta dagens-inlägg och så får det bli. Kändes liksom konstigt att jag inte skulle ta några dagensbilder idag så det gjorde jag….

TACK ALLA NI UNDERBARA MÄNNISKOR DÄRUTE SOM GAV MIG SÅ PEPPANDE ORD IGÅR KVÄLL!

Dagens idag består av ytterligare en gammal goding. Min knytblus från Koola Anna. Till den har jag jeans från G-star och ny kavaj/jacka i fuskskinn från Lindex och stövlar LaRedoute Creation. Jackan beställde jag för rätt länge sen men skam till mig, jag har glömt bort den, Pälsen går att ta bort så den funkar finfint även till våren.

P1060673P1060682P1060683P1060681P1060679P1060672P1060678P1060671P1060677P1060676P1060674P1060675P1060680

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Jättefin outfit idag Vivvi!!!
    Önskar dig en underbar fredag.
    Kramisar Kicki.

    SvaraRadera
  2. Så glad jag blir att du vill fortsätta blogga!

    Trevlig helg & stor kram!
    Viola

    SvaraRadera
  3. Du måste ju bara fortsätta blogga.. Hittade din blogg IGÅR och sträckläste igenom den.. så du bara måste fortsätta..!!;)) Jättefina outfits, och du verkar så rar och gullig..!!

    SvaraRadera
  4. Fortsett med bloggen din for all del - jeg kikker innom daglig,blir inspirert av dine klær og tips selv om jeg ikke legger igjen kommentarer:)
    Hege

    SvaraRadera
  5. WOW vad snyggt denna outfit gillar jag KAVAJEN too die for ...ska du sälja den så är jag spekulant direkt :) GILLAT!!

    Vad glad jag blir att du forstätter för jag gillar verkligen din blogg!!

    Ha en toppenhelg nu !!

    KRAMAR i massor

    SvaraRadera
  6. Du är toksnygg idag! Du har en kropp man skulle döda för!

    Kram till finaste Vivvi ♥

    SvaraRadera
  7. Hej!!!
    Hittade din blogg för ett tag sedan och du får bara inte sluta blogga, din blogg är toppen. Alldeles lagom privat men håller ändå intresset uppe. Dina outfits är toppen och mycket inspirerande. Fortsätt precis som du gör.
    kram Ullis

    SvaraRadera
  8. Lite tjatig nu men tack tjejer för att ni finns därute och jag önskar jag fick träffa er alla en dag

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar