VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 februari 2011

Vårens 10 modemåsten…inte klart men lite Ester Elenora

Godkväll. Har nu suttit en timme och surfat runt på webbshopparna efter måsten som jag bara måste ha till våren men nu ger jag upp för ikväll så detta inlägg får nog vänta lite.

Idag har det varit en jobbig dag. Huvudvärk som vanligt och till slut stod jag inte ut utan var tvungen att ta två Treo. EN dag kunde jag vara utan. Får försöka ta det lite stegvis kanske….

Nåja, ikväll har både jag och maken ätit vitpepparkorn. Tio stycken var för att vara exakt. Satt nämligen lappar på förskolan att det går vinterkräksjuka nu och när vi kom hem var Felix jättehängig. Var svågern som hämtade dem idag för både jag och T var tvungna att jobba sent och det hade bjudits på pannkakor men inte ens det ville han ha. Klagade på att han hade ont i magen och pannan. Sen somnade han i soffan redan innan sju och det är inte vanligt så inatt lär man vakna vid minsta rörelse….BLÄ, hoppas verkligen vi slipper kräksjukan.

Fick idag mitt tradera paket med den ljuvliga Odd Molly Full Embroided lace dress. Var verkligen ljuvlig men inte säker på att det är jag. Ska prova den imorgon får ni se….

Nu ska jag slå igen mina blå och drömma om dessa underbaringar från Ester Elenoras vår- och sommarkollektion. Ljuvliga och jag skulle kunna köpa hela kollektionen rakt av om jag bara hade pengar till det :-)

DSC_5728DSC_6714DSC_6725DSC_6740DSC_7738DSC_7739DSC_7743DSC_7744DSC_7750

En massa fina sjalar

DSC_7780DSC_7782DSC_7787DSC_7788DSC_7791DSC_7795DSC_7800DSC_7803

…och de har även kommit med en kollektion för småtjejer….gissa om jag och Emilia ska matcha varandra i sommar…

DSC_6939gruppsue

Godnatt och sov gott alla bloggisar! Och dröm sött….

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Så mycket fint! Tips på var man hittar EE i bra nätbutiker?

    Sov gott - hoppas huvudvärken går över till imorgon.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Å så mycket snyggt ja! EE kommer verkligen med fina vår och sommarkläder=) Hoppas ni slipper bli sjuka! Värsta sjukdomen som finns...

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det mycket fint! Har gjort en liten lista med web-butiker jag hittat som säljer EE. Lägger ut ett inlägg med dem....

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar