VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 februari 2011

Detta kommer min närmaste tid bestå av….

Godkväll! Eller god är den väl inte. Vi har varit hemma hos mamma och pappa igen idag på eftermiddagen jag och kidsen (T och Elin åkte till Sälen imorse). Min systers nya pojkvän skulle komma så då var man ju tvungen att spana in honom. Felix var dock lite hängig och väldigt lös i magen redan innan vi åkte och jag kände hela eftermiddagen hur det bara började gå runt i magen och illåmåendet smög sig på. Trots pappas goda Biff Rydberg fick jag knappt i mig något. Felix lyckades med två “olyckor” (tänker inte gå in närmare på vad) och satt i stort sett hela eftermiddagen på toaletten stackarn. Förutseende som man är åkte jag snabbt förbi mataffären för att inhandla lite medikamenter bra för magsjuka och det gick nästan utan blesyrer. Felix kunde inte riktigt hålla sig stackarn…och nu är det kört för mig också.

Nog om det och nog bloggat för idag. Tänker inte bjuda på en dagens för jag känner mig inte så pigg just nu. Lär bli en dryg natt för oss och jag hoppas Emilia klarar sig och att han inte börjar kräkas också…BLÄ för magsjuka!!!!

P1060740

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Krya på er och hoppas den blir snäll emot er..BLÄÄÄ för magsjuka!!

    KRAMAR i massor

    SvaraRadera
  2. Skickar massor med pepp & krya-på-er-hälsningar!!!

    Vila och kurera er.

    Kramisar Kicki!

    SvaraRadera
  3. Usch och fy - vansinnigt så mycket magsjuka som ränner omkring! Krya på er!!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Men stackars er... Krya på er!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej varför kör du iväg med din son om han är dålig i magen. stanna hemma med barnen när de inte är friska, nu har ni kanske smittat flera. Mvh Lena

    SvaraRadera
  6. Lena: Min son är rätt ofta lös i magen och hängig trodde jag då att han var för att han somnade på förmiddagen och jag fick lov att väcka honom för att vi skulle åka. Tänkte väl inte då på att han kunde ha magsjuka. Först senare som jag insåg det. Och i vår familj välkomnar vi varandra närsomhelst och hursomhelst och skulle mina föräldrar haft något emot att vi kom skulle de sagt det. Inte så att jag åker iväg och smittar folk med vilje...Vi är snällt hemma nu och tar seriöst på 48-timmarsregeln de har på förskolan och sen får du tycka vad du vill.

    Till er andra: Tack så jättemycket för omtanken, vi hankar på...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar