VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 februari 2011

I väntan på dagens…mina små “modemodeller” provar Meandi

God morgon bloggisar"!

Vi hade en lugn kväll igår. Försökte kika lite på Let´s Dance men är liksom lite trött på det programmet. Inget nytt. Blev ett evigt zappande istället men hittade inte så mycket. Fastnade i a f på den 13e krigaren med Antonio Banderas. Har sett den x antal gånger för den är superbra tycker jag och har den även på DVD . Älskar allt som är äventyr och gärna lite övernaturligt. Sagan om ringen, Harry Potter, Robin Hood, Gladiator, Narnia mm…. Dessa filmer kan jag se om och om och om igen. Och visst är Antonio Banderas rätt “hot”? :-). Karlar ska vara råa, skitiga och hjältar, sånt gillar jag ha ha…

den_13_e_krigaren_video_on_demand

Igår fick barnen paket från Meandi och de ville genast leka “modemodeller” som Emilia säger. Det ska hon bli när hon blir stor har hon bestämt. Lite kul pics blev det faktiskt så håll tillgodo innan jag orkar ta nån dagensbild på min lördags-mys-outfit.

Klänning och t-shirts kommer från Meandi, Felix har jeans från Nova Star och Emilia kjol Sobea och leggins från Lindex. Kepsarna är mina gamla Von Dutch kepsar som jag under en period för lääääänge sen var helt tokig i. Bjuder er därför på Lite Snook också. Mr Cool. “Ta av dig din truckerkeps”

P1060353P1060352P1060351P1060350P1060349

Yo, see you later alligator bloggisar

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar