VivanDivan

VivanDivan

lördag 19 februari 2011

Brittisk engelska gives me chills och en dagens nr 2

Har precis kikat på sista avsnittet av Sherlock på svt play med hörlurar. Är helt galen i brittiska serier. Speciellt med hörlurar för man hör dialekten så tydligt. Knäppt kanske men jag är ju lite knäpp också. :-)

Jag bodde för många år sen i Sheffield i England och det var där jag lärde mig att älska dialekterna där. Ger mig liksom rysningar så nu har jag suttit i en och en halv timme med chills.

Blev lite dåligt med städningen för jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen. Kände mig nästan lite febrig men tog en tablett och bet ihop för missa familjemiddagen ville jag ju inte. Det blev supermys med gemensam melodifestival och mammas och pappas goda mat. Och så blev det ett par glas rött också. T tyckte det var ok att köra för han och Elin ska ju upp tidigt imorgon och åka till Sälen.

Nu har vi precis kommit hem och melodifestivalen var sådär lagom förutsägbar. Systerdottern hade gjort bedömningslappar till alla där vi fick fylla i vad vi tyckte om låt, sång, uppträdande och klädsel på alla och vi poppade popcorn och hade i riktiga “bio-kartonger” som syrran hade fått från jobbet. Mysigt värre. Tyckte Erik Saade var bäst men hade hoppats på Sara Varga till finalen…

Nu blir det till att krypa ner i sängen och kanske se om det går någon bra deckare eller film på TV så att man somnar.

Dagens andra outfit bestod av klänning ChillNorway Petunia dress i sand, sjal Ester Elenora och stövlar Björn Borg. Barnen fick välja kläder själva och Emilia valde klänning och kofta KappAhl och Felix Kiss-tröja och cardigan H&M och jeans KappAhl.

P1060734P1060735P1060736P1060737P1060738

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar