VivanDivan

VivanDivan

torsdag 17 februari 2011

Normalt att somna halv åtta?

God morgon! Det blev inget modemåsteinlägg igår för jag däckade till “Halv 8 hos mig”. Var helt sanslöst trött igår och frös och kände mig inte alls pigg. Låg och läste för barnen och matlagningsprogrammet gick i bakgrunden. Vi somnade allihop. Vaknade sedan till vid 11 och gick ner och hämtade mobilen för att ställa klockan och sen var det bara att krypa tillbaka ner i sängen.
Jag försöker ikväll igen med modemåsteinlägget. Nu har jag inte tid för jag måste göra iordning två knoddar och fara iväg till jobbet.
Jag ska ha lönesamtal idag och det är alltid lika jobbigt. Kan liksom inte sitta och skryta om mig själv utan brukar alltid vara alldeles för ödmjuk. Tur man har en bra chef så att samtalet blir lättsamt och ingen press. Hur gör ni när ni löneförhandlar? Brer ni på eller? Jag har som princip att INTE säga en summa först för då har man ju liksom satt taket. Tänk om de hade tänkt ge mer. Alltid bättre att de får erbjuda något först. Får se hur det går…..
Jag fortsätter idag på gamla garderobsvärmare från förra säsongen eller äldre. Idag hittade jag mini fina långskjorta från MonRow som var en favvo förra året. Jättefin kvlitet och man behöver knappt stryka den. Så ska det vara. Kör enkelt till den med leggins med fuskskinndetaljer och stövlar från Friis & Company.
P1060652P1060651P1060653P1060654P1060655P1060657
Jag klickade förresten igår. Ett par skor från Nelly som jag tycker är asläckra och färgen kommer nog bli grym till våren…
Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Haha, jag tror det är normalt att somna tidigt. Jag tar en Bolibompa nap varje kväll i princip.
    Ankelbootsen kommer att bli kalasbra
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar