VivanDivan

VivanDivan

onsdag 16 februari 2011

Puder i huvudet, skräckisar och dammar av garderobsvärmare

God morgon! Igår när jag lade ut mitt första modemåsteinlägg måste jag varit helt fylld av “puder” i huvudet för jag skrev visst 2010 istället för 2011. Detta påpekade gulliga MollyB så nu har jag ändrat. Tack MollyB för att du håller koll på mig :-)

Igår var en sån där kväll igen då jag inte kunde somna. På väg att bli fullmåne tror jag. Låg och kikade på en rätt dålig film men kunde ändå inte sluta titta. “Instängd 2” hette den och var en typ av skräckis.imagesCAQL8JSX Förr var jag helt galen i skräckfilmer och såg allt från “Fredagen den 13e” till “Alien”. Helst skulle man släcka ner hela huset/lägenheten och låta dörren vara upplåst också så det blev ännu mer kittlande. Fortfarande kan jag få den där känslan i magen som på ett sätt är jätteobehaglig men samtidigt så kittlande. Allra helst gillar jag filmer som är lite övernaturliga och gärna en religiös vinkling som “Omen” och “Exorcisten”. Andra favoriter som skrämt livet ur mig nästan är “The Ring” och When Darkness Falls”. Min man är inte ett dugg intresserad så numer blir det inte mycket skräckfilm hemma hos oss. Filmen igår handlade om ett gäng som blivit instängda i en grotta och hemska varelser som jagade dem. Den spelade verkligen på fler av mina fobier: trånga, instängda utrymmen, vatten och att bli jagad men var ganska förutsägbar så därav ett rätt dåligt betyg från mig.

Nu kanske ni tycker jag är helt dum i huvudet men film är underhållning för mig. Jag tycker inte om dramer som bygger på verkliga tragedier och otäcka filmer som skulle kunna vara verklighet. Att se en sån här typ av skräckfilm är så verklighetsfrämmande som det bara går för mig och det blir som en typ av underhållning och ett sätt att koppla av från verkligheten. Jag VET att det inte kan hända på riktigt liksom….

Nåja, nog om det. Idag dammar jag av ytterligare en garderobsvärmare och tror nog jag kommer köra på det resten av veckan. Odd Molly X-stich eller vad den nu heter och kommer inte ens ihåg när jag köpte den. Jag har den i a f i strlk 1 med underklänning också Odd Molly appeteaser dress i chalk strlk 1. Stövlar Björn Borg.

P1060637P1060631P1060633P1060632P1060635P1060636P1060634P1060638

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar