VivanDivan

VivanDivan

fredag 11 februari 2011

ChillNorway Cherry i snöstormen

God morgon! Nu har snöstormen kommit till oss. Fy tusan, ser inte ens bilarna utanför. Bor dessutom i ett riktigt blåshål så det blir inte kul att ge sig ut och skotta. Barnen är superladdade idag för de ska åka barnens Vasalopp på förskolan. De har verkligen sett fram emot detta så jag hoppas det inte blir inställt p g a vädret.

Igår var jag in och reklammerade en skjorta som jag köpt på G-star butiken före jul. Har dock bara använt den två gånger och tvättat  den en gång och de små nitarna i nacken som håller fast lapparna på insidan har liksom färgat av sig på det vita tyget. Tyvärr hade de inte kvar den i min storlek men den rara tjejen som jobbar där skulle ringa runt till Stockholmsbutikerna för att se om de kunde skicka en. Hoppas, hoppas hon ringer idag och att de fått tag på en. Gillade verkligen skjortan….

När jag står där i butiken frågar jag lite om de vet vad som kommer snart och fick då kika i deras produktkatalog. I’m in love. Gud så mycket snyggt som kommer. Bl a en beige trenchcoat som jag bara måste ha. I s f skulle vårjackeproblemet vara löst men det tar vi i ett annat inlägg. :-)

Fredagen till ära inviger jag min nya ChillNorway Cherry dress i bluemelange. Tycker den är lite stor i storlek och kanske kunde jag haft en storlek mindre. Denna är i Small. Vad tycker NI? Till den har jag sjal från Love Forever och stövlar Björn Borg.

P1060309_2P1060311_2

P1060307P1060306P1060305P1060308P1060303

P1060296_2P1060301_2

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Hej tycker den sitter fint på dig snyggt.Men finns den i mindre stl än small.Är nyfiken på OM tunikan du köpte kan du väl visa.Ha en bra helg Lena

    SvaraRadera
  2. Jag tycker den sitter fint på dig, men du känner bäst själv.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni! Den sitter faktiskt bra och helt klart en keeper. :-)

    Lena: Om det är Timeless blusen du menar så visade jag den igår!

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Du är ursnygg i den! Jag tycker inte att det behövs en mindre storlek på dig, även om du skulle kunna ha det, den sitter MYCKET snyggt!!!Kram kram (ps, idag kom fina klänningen från Lars och Johanna och det VAR den som vi trodde!!!)

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilken fin och rolig blogg du har :). Jag har lagt till dej i min blogg lista, hoppas det ar ok? Och jag tycker klanningen sitter fint pa dej, den faller sa fint :)trevlig helg

    SvaraRadera
  6. H: Tack! Jag såg den hos dig idag :-) Supersnygg var den.

    Mollychick: Halloj och välkommen hit! Tack snälla du för fina ord. Självklart ok att adda mig :-)

    Trevlig helg på er
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar