VivanDivan

VivanDivan

torsdag 17 februari 2011

Jag måste fundera….

Godkväll kära bloggisar

Jag har nått en punkt just nu där jag måste fundera över lite saker och över bloggens vara eller icke vara och om jag ska fortsätta, vad ska den handla om? Får inte så mycket elaka kommentarer så där är jag förskonad men det kommer en del och jag orkar liksom inte tackla dem just nu. Känner mig alldeles för skör och det händer en hel del lite småjobbiga saker i mitt liv just nu så jag behöver fundera ett par dagar….180px-Depressed-woman

(bild lånad här)

Kom gärna med åsikter om vad NI skulle vilja se i bloggen? Finns det någon liten anledning till att jag ska fortsätta? Jag söker INTE bekräftelse på något sätt men ändå vill man ju veta lite vart man är på väg. Jag började blogga för min egen skull, som en sorts dagbok men visst är det kul att läsarantalet ökar för varje dag. Men jag vet ju inte så mycket om vilka som kikar in här. Ni är några stycken som lämnar små avtryck som gör mig sååå glad och tacksam, bara så ni vet det. Love you all!!!!

Men vad ska jag skriva om? Är jag för frispråkig? För mycket trista dagens-bilder, ska jag sluta visa vad jag shoppat, mindre privatsaker….ja ni märker att jag är förvirrad…

imagesCA1AIC90

 

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

17 kommentarer:

  1. Åh jag läser din blogg varje dag! Gillar din "blandning" av allt:) Tycker så mycket om dina dagens-bilder!
    Ta några lugna dagar och strunta i bloggen, då brukar skrivarlusten komma åter, så är det för mig...
    Hoppas att det ordnar sig med allt!
    Kramar till dig!
    /C.

    SvaraRadera
  2. Har också fått någon enstaka kommentar som varit elak(någon som störde sig på att jag åkte tll Thailand fler gånger och köpte dyra kläder osv istället för att lägga pengarna på annat suck)och då var jag på väg att sluta blogga. Behövde verkligen inte höra det då när jag kämpade som hårdast för att komma tillbaka till livet igen efter olyckan men det är bara att stå på sig och skita i det även om det är svårt.

    Jag gillar din blogg så lägg inte ner den.
    Det är kul att ha något vackert och inspirerande att titta på och det är kul när folk inte är så hemliga i sina bloggar:-)
    Jag gillar frispråkighet :-)
    Keep on working!

    SvaraRadera
  3. Nej Vivvi inte sluta blogga! Jag tycker det är så kul att se hur du klär dig från dag till dag och vad som händer i ditt liv! Jag hade också en sån där svacka förut, allt kändes liksom helt ovärt men det ändrades fort och så var det kul igen! Förstår att det är jobbigt med elaka kommentarer. Jag är alltid nojjig att nån ska skriva nåt elakt men jag får bara snälla kommentarer av dig! :) kram

    SvaraRadera
  4. Jag tittar ofta in på din blogg! Gillar blandningen du visar upp av olika märken.Gillar bloggen precis som den är.Att alla bloggar är lite olika är ju bara kul.
    Så fortsätt precis som nu.Tänk på att ofta är det de som har elaka kommentarer som har egna problem.Olika åsikter däremot kan man ju ha och det är ju bara att höra hur olika människor ser på olika saker.
    KRAM Halvan

    SvaraRadera
  5. Jag läser troget din blogg och hoppas att du inte lägger ner! Jag hade också en svacka över jul när jag inte bloggade på tre veckor, men sen kom lusten tillbaka.
    Jag har aldrig fått någon elak kommentar, men det är nog för att min blogg är lite tam och inte direkt utmanar någon så jag vet inte riktigt hur jag skulle ta det om någon var taskig.
    Men du berör och jag tycker det enbart är positivt. Jag gillar verkligen din stil och din frispråkighet.
    Det är så svårt att säga vad man vill se i någons blogg. Jag gillar de jag läser ofta för att bloggaren har sin personliga stil så jag vill inte ändra något. Så är det här hos dig.

    Kanske en liten paus gör dig gott? Komma tillbaka utan att känna krav?

    Kram från V

    SvaraRadera
  6. Jag vill bara säga att du är en sann inspiration, som människa, kvinna och "modeguru". Lita på din magkänsla och strunta i vad vissa säger. Det är iallafall bara dina närmaste kärestar som är väsentliga i slutändan. Och energitjuvar behöver man inte omge sig av... :-)
    Hoppas att du fortsätter...
    kram M.

    SvaraRadera
  7. Jag gillar frispråkighet! Mer sånt! En blandning av allt tycker jag om! Elaka kommentarer är inte roliga, har haft några jag med. Man får se det som att det är små människor som gör sånt för att känna sig bättre själva......Kram!

    SvaraRadera
  8. Nej nej sluta inte jag kika in läser ser fram emot dina inlägg och dagens såå coola snygga speciella outfits GILLART!!
    Tycker den är bra du skriver om allt dagens jobb hur du mår vad ni äter lägger ut recept kanon blandning alldeles lagom iaf för mig !!

    Ta en funderare på hur du känner men blir jätteledsen om du slutar vivandivand goes fashion är en bra blogg :) tycker det är kul vad dina modemåsten är i vår t ex och om vissat tycker det är skryt att man köper dyra fina kläder kan de sluta läsa samt stör sig på vad???? läs nån annan blogg då hihi...

    Tycker du ska köra på
    GO GIRL !!!

    KRAM och godnatt sov på saken och se hur du känner men en stor förlust om du lägger ner enligt mig!!


    /Tina en trogen efterhängen läsare a stolker ;)

    SvaraRadera
  9. Hej fina Vivi!

    Gillar din blogg super mycket och din blandning av olika saker tilltalar mig a lot. Du inspirerar och har härligt ljuvliga outfit bilder.
    Hoppas att du efter din lilla paus vill blogga igen.
    Kramar i massor från mig till dig/ Ann-Sofie

    SvaraRadera
  10. Super bra blogg! Går in varje dag och kollar. Dina dagens bilder är så inspererande. Kram Therese

    SvaraRadera
  11. Jag tycker du ska fortsätta när du vill, och du ska fortsätta i samma stil i så fall. Jag tycker om din blogg, men känns det tungt just nu, ta en paus. Jag är säker på att många finns kvar och väntar på dig. Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Du har en UNDERBAR blogg, jag gillar blandningen och de fina Outfits-bilderna!!!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  13. Hej Vivvi!!!
    Jag har ganska nyligen hitatt hit & kikar in varje dag!!!
    Gläds att vi har samma plagg av flera & gillar dig jättemycket.
    Det skulle vara himmelens tråkigt att inte få komma hit till din blogg.
    Jag uppskattar den jättemycket & får så mkt tips. Blandningen är helt underbar för livet är ju så. Att unna sig vackra saker i vardagen skapar ju glädje och energi till familjen, vänner, god mat coh bloggen inte minst. Det är kul att dela med sig.

    Varmast,
    Kicki med UGGs i Classic tall - sand....bl.a .......


    :-)
    Ha en skön helg.

    Vill se din outfit idag.

    Kicki.

    SvaraRadera
  14. Hej tjejen, jag tycker du ska fortsätta - tittar in i stort sett varje dag men lämnar nte alltid ett avtryck ;) Ta en lite paus om du behöver så att det inte känns som ett tvån!
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Kollar också in din blogg varje dag även om jag inte alltid slänger iväg en kommentar. Tycker inte alls att du ska sluta blogga, fortsätt och gör precis som du gör.

    Kram K

    SvaraRadera
  16. Hej Vivvi! Klart du ska fortsätta, eller jag hoppas det i alla fall. Kul att läsa hur du har det även i vardagen. Du e också supersnygg så fortsätt med dagens, de är också kul att se! Stor kram på dig!//Hella

    SvaraRadera
  17. Underbara, underbara ni! Tack för att ni finns och att ni läser. Nu finns ju plöstligt en mening med bloggen igen. Alldeles otroligt rörd. Love you all
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar