VivanDivan

VivanDivan

söndag 6 februari 2011

Dag i filmens tecken + G-star Dean Loose Tapered jeans…snyggt sa katten

God morgon! (Eller det är ju snart lunch). Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag tycker helt klart rätt låtar gick vidare. Gillade verkligen Swingflys låt och Dannys var ju riktigt bra också så det var bra.

Vi hyrde två filmer igår men både T och jag somnade efter halva första så nu på morgonen har jag passat på att kika på film. T åker längdskidor och barnen leker ute i snön så mamman får lite egentid. Bonusdottern är ju snart 11 så hon tar jättebra hand om de små därute. Toppen faktiskt.

P1060107

Bredvid mig har jag världens goaste Hobbe, vår äldre kisse som vanligtvis är ganska skygg och har därför inte figurerat så mycket i bloggen som lillungen Marlow.

P1060108P1060111

Snart ska vi göra oss iordning och åka på bio. Trassel står på menyn och det ska bli jättekul. Återkommer med lite dagensbilder senare. Nu ska jag kika färdigt på A-team innan barnen kommer in igen.

Trassel_Affisch_A4.indd

Var förresten in i G-sta butiken i fredags och spanade på vårnytt. Ingen klänning än och de visste inte riktigt vad de skulle få in heller men de hade fått in mina favvo-jeans i en sååå cool slitning. Jag älskar verkligen den här modellen. Har den i svart och ett par liknande i ljusblått. Sååå sköna och precis så vill jag gå när jag är hemma och skrotar eller varför inte med en juste topp eller spetsbody med stillettos till fest. Mmmm, kan jag tänka mig. Dessa måste nog få komma hem till mig. Snyggt sa katten (varför nu katten skulle säga så ha ha)

G-star Dean Loose Tapered Jeans (bild lånad från Asos).

image1xlimage2xl

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Åh vilken fin kisse! Helig birma? Kram

    SvaraRadera
  2. Japp, det är en Helig Birma. :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Inte för att vara partisk men han är riktigt go min lilla kisse :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Hej Vivvi! Jag undrar bara var du köpt dina G star raw jeans?? Dom är det häftigaste jag sett!!! Kan inte hitta dom på nätet!!!

    Christina

    SvaraRadera
  5. Hej Christina! Kul att du hittat hit :-) Välkommen! Jag köper de flesta av mina G-star jeans i fysiska G-star butiken i V-ås eller i Sthlm där de finns i PUB, Gallerian och Kista. Annars finns just den här modellen på ASOS.com, PlanetSports.com och Diffusiononline.co.uk. Jag har beställt från alla dessa butiker utan problem. Snabba leveranser och ok frakt. De är verkligen sååå sköna. Gå gärna ner en storlek för de töjer sig dock rätt rejält.

    Kram och Lycka till
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar