VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 februari 2011

♥Alla hjärtans dag♥

Märker ni att jag lärt mig göra hjärtan i bloggen? :-) Tips: skriv ♥ i html mode så blir det söta små hjärtan. Googlade på det igår. Idag är det ju Alla hjärtans dag, eller Valentines day (vet dock inte om det är samma datum som “riktiga” Valentines day i USA). Tycker det är lite mysigt att ha en dag då man får visa extra mycket hur mycket man tycker om sina nära och kära. Däremot tycker jag inte om hetsen och den kommersiella hysterin kring att köpa blommor och presenter på just denna dag. Jag blir faktiskt gladare om T kommer hem med blommor en  vanlig tisdag t ex. Blir ju mer överraskning då. Får ju inte bli ett tvång att man måste köpa massa blommor och presenter bara för att det är just Alla hjärtans dag tycker jag….

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

God morgon förresten!

Vi hade en jättemysig kväll igår jag och T med god mat och hyfsad film. Skratta lite fick man i a f. Robert de Niro är faktiskt grymt rolig. T tyckte jag var jättepinsam när jag tog fram kameran men fick honom till att ta en liten bild i a f. Ser inte så glad ut som jag ju faktiskt var men men….

P1060599

Jag åt grillad chevreost med honung, balsamico och valnötter till förrätt och lamm med tre olika såser till varmrätt. Efterrätten bestod av vit chokladparfait med grädde och maräng. Smaskens och vi var så mätta att vi skippade snask och popcorn till bion.

P1060596

Dagens idag består av Odd Molly ka-ching pocket dress i almost black strlk 1, uttjatad sjal från Love Forever, ben-och armvärmare Provrummet och stövlar UGG

P1060602P1060600P1060601P1060603P1060604P1060605P1060606P1060607

Ha nu en superbra Valentines day så hörs vi ikväll.

♥ Puss & Kram♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hej! Har nyss hittat till din blogg, av en slump, men fastnade direkt :) Gillar din stil, allt ifrån baggyjeansen, som för övrigt var grymt snygga, till odd molly-klänningarna. Du inspirerar!
    :) Therese

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Therese! Blir jätteglad :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar