VivanDivan

VivanDivan

måndag 21 februari 2011

Gott o blandat från en matt stackare

God kväll! Nu börjar magen lugna ner sig lite. Felix har varit pigg hela dagen så det är ju skönt. Har dock varit en riktigt jobbigt dag. Har själv mått pyton men med en halvfrisking och en rastlös frisking har det inte varit semester att ligga hemma inte. Hade tänkt bjuda på kokt torsk med äggsås till lunch för det fick jag alltid när jag var liten och hade varit magsjuk och åååå så gott det var kommer jag ihåg. Men det gick sådär. Äggsåsen blev bränd och fick kastas. Potatisen blev lite överkokt så det blev potatismos. I med lite ärtor och så hade jag remouladsås i kylen så det blev rätt ok ändå men usch en sån dålig mamma man känner sig som när man inte ens klarar av att laga en enkel äggsås….blä för att vara sjuk.

Nu har barnen badat i en timme medans jag halvlegat på badrumsgolvet och tittat på. De har alltid en hel massa djur som de leker med i badet och har verkligen sååå kul.

P1060779P1060780P1060781

De lekte lite med kameran idag också och jag orkade inte säga ifrån. Struntade faktiskt i om den skulle gå sönder eller ej i mitt tillstånd…

Lillsessan hade fått en kasse kläder från min syster som hon vuxit ur att klä ut sig i och rena drömmen för en 5-årig prinsessa med massa paljetter och krams…

P1060782P1060783P1060784P1060785

Felix favvo-leksak, min gamla gitarr som faktiskt hållt sen jag var liten. De har haft nyare som alla gått sönder men denna håller hur bra som helst. Det var bättre förr…

P1060786

Det närmaste mamman ni kommer idag är min hand hållandes varm nyponsoppa som jag levt på idag. Tyvärr är den slut och det är inte kul att bo ute på landet sådana här tillfällen och dessutom vara gräsänka. Får bli yoghurt och skorpor imorrn…

P1060778

Ser ni vad jag kikar på på datorn? Jojo, Big Brother minsann. Gud vilket pinsamt program och ändå vet jag att skulle jag råka sätta på TVn när det går kommer jag att titta. Nu ska jag slänga ur mig skit igen men hur f-n kan man ställa upp om man har små barn hemma? För det första skulle jag aldrig klara mig tre månader utan mina barn och för det andra skulle jag aldrig utsätta dem för de pinsamheter som antagligen kommer uppstå i huset. Nä, inget för mig i a f….

20101216195525412_625589_420

Jag har i a f tröstat mig lite idag med ett klickeliklick. Denna raring är nu snart på väg hem till mig. Skull scarf från Ester Elenora. Tänkte att jag skulle haffa en nu då de går att förbeställa för i höstas tog de ju slut direkt. Jag beställde min här.

DSC_7782

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och titta på Peter Pan med min friska dotter. Felix har redan somnat stackarn och vi hoppas på en lugn natt inatt….

Godnatt kära bloggisar

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Håller verkligen med om det där med att vara i med i Big Brother om man har barn eller har ett seriöst förhållande. Hur tänker man då???
    Sick!

    SvaraRadera
  2. Vilket fint badkar! Ett sånt vill jag ha:) Visst är Big Brother ett skit-program, tyvärr kan jag inte låta bli att titta ändå.....Kram

    SvaraRadera
  3. Jag måste säga som Linda - vill ha ditt badkar! Hm lät lite skumt det där......Hoppas du mår lite bättre och så himla typiskt att du är ensam men barnen just nu.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Krya på dig!!!
    Vi har likadan badkar du och jag, fast jag tror vårt är aningen kortare.

    Gällande Big Brother så är det mina aningar att de som söker detta program och denna typ av publicering inte helt 100 på vilka de är och vad detta kommer innebära för dem. Bekräftelse sökande stackare helt enkelt. Men å andra sidan gick det gick bra för Per... he he.

    Kramisar!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar