VivanDivan

VivanDivan

lördag 2 februari 2013

Utedagens och nyklippt kille

Tjingeling sötisar! Inatt sov jag jätteoroligt. Och nej det var inte huvudvärken som spökade utan oron för lilla fina skatten som sov borta hos en kompis för allra första gången. Helt sjukt, jag vet ju att hon hade det jättebra men ändå oroar man sig. Tänk om hon drömmer mardrömmar och längtar till sin lilla mamma? :-) Men allt hade gått jättebra och det var en nöjd liten tjej vi hämtade idag. Vi tog en förmiddagsfika hela familjen nere på stan och så lite shopping. Alla tre barnen behövde jeans så det blev det plus en ny kabel till bilen så man kan koppla in mobilen på stereon. Perfekt att ha Spotify på när man åker bil. Dessutom blev det ett frisörbesök för Felix. Han var riktigt långhårig och vi hade tänkt klippa honom redan förra helgen men det var fullt då. Nu bokade jag tidigare i veckan så vi var säkra på att få en tid. Och det var en riktigt nöjd liten kille med tuppkam och röd och svart färg :)

IMG_2583IMG_2581

Felix valde blåbärsmuffins….

IMG_2584

…och mamman tog wienersemla med en kopp te

IMG_2586

T och tjejerna kom lite senare så deras fika glömde jag fota….

Sen var det ju en utedagens också. Och jag lovar, jag höll verkligen på att frysa fingrarna av mig när jag höll på. Och fick inte till något bra ställe heller så det blev skuggor och sol omvartannat och inte alls bra men håll till godo…

Tröja ChillNorway, jeans Circle of Trust, stövlar Fiorentini Baker och sjal Plain Vanilla.

P1260771P1260770P1260769P1260768P1260767P1260766P1260765P1260764P1260762P1260761

Nu är det stortstädning på agendan här hemma och sen laddar vi för Melodifestival ikväll. Ääääntligen sätter karusellen igång! Åååå vad jag har längtat :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Så fin du är! Sonen med för den delen, snygg frilla:)
    Hur går det med huvudvärken?
    Här är storstädningen klar, så det blir småplock för sedan att ladda inför mello:)
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vad fin du är, hoppas huvudet mår bättre. Jag var på genrepet till melodifestivalen i Karlskrona igår. Måste säga att alla bidragen hade något bra:)
    Ska dit i kväll också, älskar melodifestivalen.
    Ha det bra
    Louise

    SvaraRadera
  3. Fiiint, men Burrrr...
    Ha en strålande kväll
    AnnaKarin

    SvaraRadera
  4. Hej,läser din blogg för jag tycker om att se dina outfits och tycker du skriver bra. Gillade att du tog upp detta med treo, hoppas du skriver hur det går och om du klarar det. Nu måste jag fråga om sladden till bilstereon.Har du mp3 i spelaren då? Är tyvärr skitdålig på teknik.

    SvaraRadera
  5. Burr du, men det har varit en fin dag. Vi har irrat runt i Västerås bland alla bilköer... Kul att det gick bra för dottern att sova hos kompis. Jag minns själv att jag inte alls gillade att sova över, men min dotter med kompisar gjorde det massor när de var lite större. Visst är det TUR att man har några år att växa in i föräldrarollen. Minns när min dotter åkte på festival första gången... och nu, när när hon bor långt borta i USA. Man vänjer sig.... kram Milla

    SvaraRadera
  6. Snygg kille:) Har läst tillbaka lite om dina Treoproblem och kan bara säga att det är nog jäkligt lätt att trilla dit på dom. Vet flera andra som kämpat med det. Hoppas du står ut utan. Själv har jag en kärleksaffär med nässprayen. Inte kul det heller.....Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar