VivanDivan

VivanDivan

torsdag 21 februari 2013

Fy vilken natt…

God morgon vänner! Just nu sitter jag och väntar på att familjeläkaren ska öppna slussarna för nu är jag lite orolig för min lilla prinsessa. Tempade henne nyss och hon har 40.2 nu på morgonen och det är mycket känns det som. Dessutom är hon väldigt medtagen efter en jobbig natt med närmare 41 graders feber. Hon har legat nästan på sin mamma och varit jätteorolig och den oroliga mamman har inte kunnat sova mycket heller. Lite orolig för halsfluss eller också är det komplikationer efter influensan trodde de på sjukvårdsupplysningen som jag ringde för en stund sen. Men de tyckte absolut jag skulle åka in och kolla upp det så det är dagens plan. Felix ville förstås stanna hemma också men misstänker att han kommer få rätt trist dag för Emilia kommer nog inte orka leka så mycket med honom.

Så idag är vi hemma och längtar efter att vabruari ska ta slut och det ska bli sommar så vi får äta smultron, fiska, bada och njuta av att slippa alla vinter sjukor…

DSC_0780DSC_0152IMG_1567DSC_0063 (2)

Ha en skön dag mina vänner så hörs vi senare. Tänkte visa en modetrend som jag inte kan bestämma om jag gillar eller inte. Hänger ni kvar? :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar