VivanDivan

VivanDivan

torsdag 21 februari 2013

High heels sneakers…hiss eller diss?

Halloj i stugorna. Nu har vi avverkat en VAB-dag här och T har precis kommit hem. Ett besök till familjeläkaren hann vi med också och ingen halsfluss på snuttan utan antagligen komplikationer efter influensan hon hade för ett par veckor sedan eller en annan typ av influensa. Virus är det i a f och det var ju skönt på ett sätt så hon slipper antibiotika men samtidigt, hade det varit bakteriellt så hade hon ju blivit frisk fort av medicinen. Febern är i a f lägre nu men hon mår illa och kräktes här för nån timme sen. Vill mest sova men vi hoppas på bättring imorgon…

Fast visst känner man sig lite dum när man tagit upp läkarnas tid och så var det inget? Eller jag gör det i a f. Fast läkaren vi hade tyckte det var bra vi kom och kollade så jag får väl tro på henne då :)

Tänkte jag skulle visa lite bilder på en av vårens trender som jag inte riktigt förlikat mig med än. Kan liksom inte bestämma om det är snyggt eller inte fast jag tror det är en hiss :) Nämligen högklackade sneakers. Lite coolt tycker jag nog att det är allt…

Här kommer några alternativ jag skulle kunna stoppa fossingarna i.

Först ut i läder och nitar från Airstep. 2099 kr och finns hos Creative Lounge.

airstep2Airstep_2099

Sen kör vi en budgetvariant från Din sko i blänkande silver och vitt. 399 kr

dinsko-399

Ytterligare budgetalternativ från Skopunkten 399 kr för dessa och köper man två par från Skopunkten får man ju 30% på ena paret eller hur är det nu?

skopumkten-399skopunkten-399

Från Zara kommer dessa med nitar 799 kr och mockavarianten 1149 kr

Zara-799zara-1149

G-star måste ju förstås bli representerade i min lista. Svarta, vita eller vinröda finns denna modell i och kostar 1295 kr. Finns bl a hos Zalando

G-star-1295G-star-1295_vitG-star-1295_röd

Ash gör inte bara boots. Nu har de gjort världens coolaste high heels sneakers också. Dessa med silverdetaljer föll jag som en fura för och hur coolt är det inte med de i färg…Fresh till våren. Även de svarta gillar jag. 1895 kr resp 1695 kr och finns hos Tintinstyle

ashAsh-1695ash-tvåash-1695-2

Scorett måste ju förstås ha en variant också. Dessa kostar 999 kr i butik men finns på kampanj nu i webshoppen för 499 kr. Passa på :)

scorett-999

Vad tycker ni? Jag tror nog definitivt ett par såna här pjucks kommer hamna i VivanDivans garderob till våren…frågan är bara vilka…..?

Nu ska jag ta hem om sjuka snuttan och komma överens med min man vem som är hemma imorgon. Ha en skön kväll allihop

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Både hiss och diss. =)

    Några är jättefula och några är jättesnygga. G-star raw's varianter var coola och de från Ash men de översta var riktigt gräsliga.

    Krya på er!

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ni gjorde helt rätt i att söka. Det är svårt nog för en läkare att avgöra vad som är allvarlig infektion och vad som inte är det. Det ska inte föräldern behöva kunna skilja åt! Ett av dom vanligaste allvarliga felen som begås inom vården är just att man negligerar allvarliga infektioner och skriver av det som "influensa". Med så hög feber trots febernedsättande tillsammans med att hon var slö och apatisk SKA man självklart söka vård! Bra gjort!

    På skorna tror jag tyvärr det blir diss för mig. Men du rockar ju vadsomhelst! KRAM

    SvaraRadera
  3. Air step:en är ju skitläckra! Har ett par liknande från just det märket:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Hiss!

    Hoppas E snart mår bättre.

    /TS

    SvaraRadera
  5. Hiss hiss hiss!!! De på det første bildet er favoritten min..
    klem:)

    SvaraRadera
  6. Köpte liknade i fjol o älskar dem. Sjukt sköna är de också. http://fyrarosakoftor.blogspot.se/2012/09/fulsnygga.html

    Så hiss!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar