VivanDivan

VivanDivan

tisdag 5 februari 2013

Lite vårnytt, fynd och Odd Molly Debaser pants vs White stretch jeans

Halloj i stugorna! Fy vad jag är less på sjukstugan nu. Tyckte Emilia var lite varm nu på eftermiddagen och tempade henne och mycket riktigt…38.2! Och det märks inte på ungen. Så lustigt det där hur olika de är. Felix kan ha 37.2 och han blir jättegrinig och hängig och hon kan ha över 39 och hon är som vanligt.

Tänkte jag skulle visa lite vårnytt till garderoben som kommit från over there för ett par veckor sedan. Från Deepfling närmare bestämt. Har två grejer till på väg därifrån men tänkte visa de här små vårisarna idag. Kanske inviger nåt av det imorgon :)

DSC_0401

En fin liten hög och jeansen(Odd Molly Debaser pants strlk 0) och tröjan (Odd Molly Disobedient jumper) är från Deepfling medans blusen (Odd Molly I date myself wrap) budade jag faktiskt hem från Tradera. Helt ny med tags för en tredjedel av priset. Inte illa pinkat Vivvi :)

Ett annat fynd jag gjort de närmaste veckorna är ett par nya vinterkängor. Har mina Timberland Mukluks men tycker de är lite höga när man har termobyxor och behövde ett par lägre kängor så när jag hittade dessa UGGs på rean slog jag till…

DSC_0406

Sen har jag hört många som är intresserade av storleken på Odd Molly Debaser pants jämfört med White Stretch jeans som kom förra våren. Eftersom jag nu har båda tänkte jag visa en liten jämförelse. Nu har jag ju haft de vita ett år så de har ju töjt sig något och med det i åtanke tycker jag de är ganska likvärdiga. Jag har båda i storlek 0 och tycker de är t o m lite stora till mig som normalt har 24 på jeans. Men mindre finns ju inte så det får väl gå då :) Fast tänk då också att jag gillar när jeansen sitter riktigt tight. Vill man inte ha dem tighta så kan man ju ta en större storlek men jag tror ändå man kan ta sin normala storlek på dessa….

DSC_0398DSC_0397

Ja ni ser kanske själva att det faktiskt är lite skillnad men då har ju som sagt de vita antagligen töjt sig lite också.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Fina kläder o vinterkängor som flyttat hem till dig!
    Ja det där med Desar pantsen..hörde någon som sa de var små. Beställde då jag låg sjuk, en storlek större. Visade sig när jag provade dom att de är helt normal i storlek! Så nu har jag ett par stora jeans istället. Får försöka krympa dom, alt sälja eller äta upp mig, haha..
    Krya på de små!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr så brukar ju såna här jeans med stretch inte krympa så mycket men hoppas du hittar en lösning för visst är de fina :-( Hör av dig om du behöver hjälp att sälja dem så kan jag lägga ut en blänkare här :)

      kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Jag lyssnade också på de som skrev att de var små i stl så jag valde stl 2. lite för stora kan man säga.. trist. Hoppas de små piggnar till snart.. Hur går det med dig förresten?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, oj 2or måste ju varit jättestora på dig :)

      Tack för omtanken. Jag började svara på ditt mail i helgen, det kommer :) Det går faktiskt bra. Inte tagit nån treo sen förra söndagen....

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Snygga grejer! Så kul med lite vårigt:)
    Undrar hur Uggsen i denna modell är i storlek?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack! Jag tycker generellt UGG har små skor. Jag ligger ofta mellan 36 och 37 och på dessa valde jag 37 och tycker att de verkligen sitter precis. Hade inte ens fått i foten i en 36a tror jag. Så mitt råd är att gå upp en storlek som C skriver här under också

      kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Att reafynda UGG:s är ju super! Var?
    Kramkram

    SvaraRadera
    Svar
    1. På http://www.footway.se/skor finns det flera färger kvar på rean. De vita verkar dock vara slut nu :-(

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Finns vita och bruna (begränsat med storlekar) på www.junkyard.se för bara 1679:-. Fri frakt och retur!

      Radera
  5. Hej, grattis till fina UGGs. jag har också dessa fast i en annan färg. De är absolut de bästa kängor jag har köpt nånsin, supervarma och perfekt när det har varit så kallt. Till Fiona som undrade om storleken på dessa,
    UGGs är små storleken så jag tog en storlek större än vanligt och det var tur. Hade nog behövt 1 1/2 storlek större men fårpälsen kanske plattar till sig lite.
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar