VivanDivan

VivanDivan

onsdag 6 februari 2013

När man vinner en tävling och inte får nåt pris…

God morgon sötnosar! Idag ska jag tillbaka till jobbet igen och T får ta över VABandet. Känns rätt skönt att få göra sig iordning och åka iväg hemifrån. Nog för att det är mysigt att umgås med de små men man blir lite stressad då man vet att allt växer på hög på jobbet. Har kunnat jobba lite grann när jag varit hemma men inte alls som nån heltid direkt så idag blir det full fart.

Nu måste jag fråga er om en sak igen och hur ni skulle göra. För en månad sedan vann jag en tävling i en blogg där priset var en himla fin sak och jag blev jätteglad. Men nu en månad senare har jag inte fått priset och det känns ju lite konstigt. Nu tror jag ju inte att det är så men tanken började ändå gro att det kan väl aldrig vara så att det förekommer falska tävlingar i bloggvärlden i marknadsföringssyfte för företag och bloggare? Eller vad tror ni? Har nån varit med om samma sak? Känns ju lite sådär att maila bloggaren eller företaget och fråga. Då känner man sig ju girig och sniken så det tänker jag nog inte göra men tycker det är riktigt trist om det är så att det förekommer “falska” tävlingar för att marknadsföra en webshop eller ett klädesmärke eller höja antalet läsare på en blogg. Men det hoppas jag verkligen inte är fallet för det vore väl trist? Kan ju vara nåt fel nånstans på vägen bara. Vet inte hur lång tid det brukar ta att få ut priser i tävlingar sådär. Men när jag vunnit något förut brukar det komma fort…

Dagens idag blev Odd Molly Debaser pants i pearl strlk 0, tröja Hunky Dory star knit tror jag den heter, linne Rosemunde och skor Friis & Co.

P1260777P1260774P1260776P1260773P1260775P1260772P1260778

Nu ska jag fara iväg till jobbet. Är jättetidig idag faktiskt så det här blir ett tidsinställt inlägg. När ni får det här är jag redan på jobbet och kör hårt :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Lækkert outfit! :))
    Debaser er perfekte til dig i den farve!

    Kram
    A

    SvaraRadera
  2. Ge det 1 vecka till och hör sedan av dig.....1 månad är ju ganska lång tid.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Jag skulle absolut maila och fråga!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Maila o fråga absolut!! Du har inget att skämmas över..
    Snygg dagens!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  5. Jag skulle också maila och fråga! Det kan ju vara så att de tror att du har fått priset och det är något fel på vägen? Ursnygg kombo som vanligt, du borde vinna pris för mest välklädda med:)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  6. Ojaaaa!!!! Råkat ut för samma sak på känd blogg, mycket känd bloggerska. Har mailet flera gånger, pinsamt. Men inte fått svar! Mycket mycket dåligt.
    Därför är jag Anti tävlingar och gör Aldrig!! aldrig pr för tävlingar som är på andra bloggar..
    Jag har inte fått mitt pris och det är nu..3 månader. Blåst!!! Såå kass.
    Allt för att få mer läsare förstårs.
    Nä inga tävlingar.
    Och heller ingen gratis reklam på min blogg för nät butiker som vill ge mig 10-
    15 % om jag handlar nåt som kompensation!!!? Nä bu.
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  7. Jag hade nog mailat och frågat. Jag har aldrig tänkt på att det finns falska tävlingar, men det kanske det gör?
    Kram

    SvaraRadera
  8. Klart du ska maila och fråga! Har själv en webshop och vet att post kan komma bort på vägen. Jag skulle bli jättebesviken om en kund eller en vinnare av någon tävling hos oss inte fått sitt paket och inte vågar höra av sig för att fråga. Du behöver inte känna dig dum. Man vill ju veta att allt är ok. Fråga hellre en gång för mycket än för lite.

    Lycka till och hoppas du får din vinst snabbt!

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar