VivanDivan

VivanDivan

torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag och idag känner jag mig “disobedient”

God morgon alla glada! Och alla icke glada också förstås. Alla hjärtans dag idag inser jag och inget planerat har jag för familjen. Minns förra året då jag åkte hem tidigare i smyg och dukade upp lite picknick med massa gott och tända ljus i vardagsrummet. Nåt sånt har jag inte planerat iår men nåt ska jag nog komma på under dagen :-) Ni kan läsa om picknicken här. Egentligen är ju alla hjärtans dag ett överdrivet kommersiellt tjafs-jippo skapat för att affärerna ska tjäna mer pengar eller vad tror ni? (överdrev kanske en aning he he). Men faktum är att alla tillfällen att fira något lite extra eller göra något roligt är ju bara att ta tillvara på tycker jag. Man behöver inte köpa massa dyra presenter. Det räcker med en picknick eller att man gör något annorlunda lite mysigt hemma. Så jag gör ändå tummen upp för alla hjärtans dag och alla andra firar-dagar. :-)

Idag inviger jag min Odd Molly Disobedient jumper strlk 1. Tänk att de alltid hittar på så himla kul namn på sina plagg. Men det gör ju också att man kommer ihåg dem. Undrar dock vad tanken är bakom denna tröja. Disobedient betyder ju olydig typ och det kanske den är, jag vet inte. Eller ska det tolkas som att man blir lite olydig när man har den på sig. Kanske ska testa det idag och känna mig lite disobedient. Hmmm, vad för hyss ska jag hitta på då då mån tro? :-) Kanske ska vara lite olydig och sluta lit tidigare idag  och fira alla hjärtans dag med familjen eller gå till det “farliga” solariet på lunchen och få lite färg inför helgen då det vankas partaj. Eller ska jag vara riktigt olydig och ta ett glas vin ikväll till maten kanske. Mitt i veckan och allt.

Till den olydiga tröjan har jag jeans från G-star och skor Swedish Hasbeens.

P1260854P1260853P1260850P1260849P1260852P1260848P1260845P1260851P1260846P1260847

Så en miljard hjärtekramar till alla er underbaringar därute. Både kända och okända, vänner och fiender. Alla förtjänar lite löööv på Alla hjärtans dag tycker jag :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Den är ju hur söt som helst den där olydigsjumpern :) Får se till att lufta min lite oftare. Inget speciellt firande på mig tror jag men dan är ju inte slut än ............
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej. Jättesnygg du är. Undrar om dessa jeans går får tag i,ljuvliga !? Har du tips på var isåfall? Ha en fin alla hjärtans dag. Kramar Marita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marita!
      Jeansen är från en kollektion G-star gjorde tillsammans med Liv Tyler för ca två år sen tror jag så de går nog inte att köpa i butik längre. Däremot har G-star liknande modeller. In och kika. De heter Loose tapered Low T.

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Du kan ju börja med att äta upp dig lite!

    SvaraRadera
  4. Nä nu blir jag ju nyfiken. Va ska du på för partaj?? ;)) kram

    SvaraRadera
  5. snyggelisnyggt

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar