VivanDivan

VivanDivan

fredag 15 februari 2013

Lite ♥-presenter och jippi, där kom vinsten

Hejsan svejsan! Idag har jag haft en sån där riktigt dålig dag. Usch och fy. Men man får försöka se det positivt ändå eller hur…:-)

adviceadvisecomfortinspirationmessagequote-22f71e2cff10d9cac4d84c1f41fbb9c1_h_49655110

Lovade ju igår att jag skulle visa lite bilder från lite allahjärtansdagspresenter jag köpt och fått för den delen. Vi börjar med gulligaste chokladogrammet som kom från min syster som bor i London. Sååå glad jag blev. Tack underbara little sis! En liten nalle ett gulligt kort och en chokladkaka.

DSC_0445

Sen fick jag världens finaste alla-hjärtans-dagskort från mina småttingar. Ååå vad glad jag blev. Tänk att såna här kort betyder mer än alla dyra presenter i världen

DSC_0446

Själv hade jag bara köpt lite småsaker till min lilla familj. Barnen fick varsin presentpåse med en hjärtekudde, lite lego i sån där liten påse (perfekt i påskägg och som liten present vid såna här tillfällen. Tyvärr redan öppnade så jag fick inte med dem på kort) och så världens sötaste lilla glas-staty eller vad man ska kalla det. Ja ni ser själva :)

DSC_0447DSC_0448

De var lite sköra så Emilias ängel har redan tappat en vinge men den ska vi limma imorgon

DSC_0449

T fick bara en symbolisk liten gest som plojgrej då vi inte direkt “firar” alla hjärtans dag tycker han :) I a f hittade jag en rätt kul Bag in box-låda som ser ut som en bok. Alltså tanken är att man ställer in den fula bag-in-boxen i den här lådan så ser det lite trevligare ut.

DSC_0453

Ett litet problem bara. Det gick inte att få in nån av de bib-ar vi hade hemma och idag köpte jag den minsta jag kunde hitta på affären med gröna skylten men icke.Så jag funderar hur de tänkte där. Kanske är tanken att man ska ta ut själva påsen och lägga in i “boken”. Nån som vet?

DSC_0457

Kommer ni förresten ihåg när jag skrev om att jag vunnit en tävling men inte fått något pris. Ni kan annars läsa om det här. Jag mailade i a f bloggaren i fråga och hon kontaktade ChillNorway som plagget var ifrån och det hade bara blivit en miss då paketet låg på deras lager i Malmö och nån missat skicka det. Och vet ni, de tyckte tydligen det var lite förargligt och skickade två tröjor till mig istället för en. Hur gulligt är inte det????? Hur mysiga som helst. Dock en i strlk M och en i XS men båda passar faktiskt och gosigare tröja får man leta efter. Budskapet gillar jag också jättemycket som står på med glittriga strasstenar. Jag ska prova och visa här ï helgen, det lovar jag :)

DSC_0451

Tack snälla ChillNorway, jag blev så glad :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Vilken fin vinst tur du fick den tillslut. konstig bag in box låda, hoppas du löser hur den fungerar:) kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Kul att det ordnade sig med vinsten, och extra kul att det blev två tröjor:)
    Fina presenter! Testa utan bocxen, men det låter konstigt att det ska vara så med.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åhhhh vilken vinst!! Så avis jag blir haha:-D
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Kul med baginboxboken! Verkar ju som att man ska ha bara själva påsen i.
    Skönt att det löste sig med vinsten, har gått och väntat på att du skulle visa tröjan eftersom att jag såg att du hade vunnit! Grattis än en gång:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Och så mycket fint :-) Jättesöta presenter, och bib-asken var ju superfin. Och vilken vinst du har fått!!!

    Skulle tro man måste plocka ut bagen ur boxen för att få den i boken. Men verkar ju samtidigt lite konstigt...

    God kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Har sett flera liknande lådor. Du ska ta ur påsen o stoppa i den i boken! Som du redan funderat på alltså.

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar