VivanDivan

VivanDivan

fredag 1 februari 2013

Godis, cola och första gången för lillan

Hallå därute! Först av allt, tack underbara, underbara ni för era kommentarer till mitt förra inlägg. Det är ju det jag menade. Att bekänna inför er alla därute och få sån respons. Det är ju en av mina sporrar att verkligen klara av det här. Nu är jag mer peppad än nånsin. Idag har dock varit en risig dag. Har legat med våta handdukar på huvudet, försökt sova, dricka massa vatten och bara slappna av. Har gått sådär för huvudet har nästan sprängts men jag har inte tagit nån treo. Jippi, imorgon är en ny dag och då ska jag testa konceptet aktivera mig med min familj.

Vet inte vad det beror på men för första gången på åratal låg jag här på eftermiddagen och blev supersugen på smågodis. Och jag som ALDRIG äter godis. Jag skämtar inte, jag gillar det inte alls. Möjligen choklad nån gång ibland. Är mer en kak-och-tårt-tjej men så idag blev jag jättesugen på coca cola och smågodis. Och tänk, min underbare make kom hem med en liten present här efter att jag bett honom så snällt att åka och handla åt mig :-)

DSC_0338

Får väl se hur många jag tar innan jag kommer på varför jag inte gillar godis :) Men coca cola är ju sååå gott….

DSC_0341

Idag efter förskoleklassen fick Emilia följa med en kompis hem. Och nu har de bestämt att hon ska sova över där så T var precis iväg med nattväska till henne. Väldigt blandade känslor just nu. Min lilla tjej ska sova över hos en kompis för allra första gången. Hua, tänk om hon vaknar och har mardrömmar? Tänk om hon blir ledsen och vill komma hem? Men samtidigt, så himla kul att hon hittar vänner och bygger sig ett liv utan oss föräldrar. Stora lilla tjejen….

IMG_1716

Bilden ovan från i somras. Tycker den är så fin :)

IMG_1688

Och självklart fick favoritgosedjuret Erik flamingo följa med i väskan. Övriga flamingofamiljen fick stanna kvar här :)

Nej, nu ska jag smygäta lite godisar när Felix och stora E är uppe på övervåningen och inte ser att jag äter godis innan maten…busigt va? Thihi :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar