VivanDivan

VivanDivan

torsdag 8 december 2011

Velourmys på jobbet….jodå

God morgon! Imorse hade det kunnat blivit försovning för jag hade stängt av ljudet på telefonen (som jag har som väckarklocka) och jag hörde inte signalen. Men Emilia vaknade under min s k snooz-period och var täppt i näsan så då kom jag upp med ett ryck. Men hela morgonen blir förstörd om jag inte får snooza klart. Idag kommer jag sitta på helspänn på jobbet och vänta på samtal från förskolan för det kändes som Felix inte alls är i gängorna. Allt är fel och han grinar för allt. Luckan på kalendern var lite öppen, han blev tvättad först, fel kläder, ja ni hör…precis sådär brukar han vara när han håller på att bli sjuk. Ingen feber dock men vi får väl se vad som händer…håller tummarna att han får vara frisk.

Är det inte härligt med velour förresten? På vinterhalvåret skulle jag kunna ha velour på mig varenda dag. Även om många anser att det är ett hemma-mys-plagg så tycker jag att det numer finns jättefina velourisar som mycket väl kan användas på jobbet. Och så blir det idag. Fick hem fina ChillNorway Aggie dress igår som jag köpte av fina Helena (H mitt i livet) och den är sååå fin och mjuk och go. Ett sånt där plagg man aldrig vill ta av sig. Älskar min Agat dress som jag köpte förra året och har haft Aggie i huvudet hela hösten för den påminner ju om Agaten men mycket annat har gått före. Men så när Helena skulle sälja sin slog jag till :-)

♥Tack söta♥

Så perfekt ju att byta och köpa av sina bloggvänner. Perfekt. Tror b t w att jag ska lägga ut några till salu inom kort om jag bara orkar ta tag i det…

Till klänningen idag har jag sjal från Love Forever och stövlar Björn Borg

P1200067P1200072P1200065P1200066P1200069P1200071P1200070P1200073P1200074P1200075P1200076P1200068

Och kan man tänka sig, en till skön ChillNorway velouris är på väg hem till mig. Förhoppningsvis kommer den idag i brevlådan och annars imorgon tror jag. Beställd från Meinto…vad det är får ni se en annan dag :)

Chilla lugnt vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Håller med om velour - på mitt jobb är det ganska dressat, vimlar av kostymer och dräkter, men jag har velour då och då - med rätt stuk o detaljer funkar det absolut

    Och du klär verkligen i den härliga färgen!
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. kjempe fiin:))

    SvaraRadera
  3. Jättefin! Skulle in och maila henne men du hann före när hon hade lagt ut den haha :-D
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Känner mig fel i velour på jobbet tyvärr. Jag är mest utflippad av alla när det gäller kläder redan, så gränsen är liksom nådd.

    Jag är drottningen av snooze, vet precis hur det är att inte få snooza färdigt :-)
    kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar