VivanDivan

VivanDivan

tisdag 6 december 2011

Osså var det tisdag och drömtydning

God morgon alla sötnosar! Fy sjutton vad jag sovit dåligt inatt. Emilia hade också svårt att få ro och vi var upp tre gånger på toaletten hon och jag. Och jag har drömt en massa skumma saker men det går liksom inte att återberätta här. Dwet är så skumt det där med drömmar. Allt är hur verkligt som helst och känns helt naturligt när man drömmer men när man vaknar på morgonen kan man knappt återberätta för det är liksom bara fragment kvar och det låter så fånigt när man försöker berätta. Jag har ofta samma typ av drömmar och det är att jag är sen till något och blir aldrig klar med det jag ska. Kan vara att jag ska till skolan och ska packa gympapåsen t ex men hittar inte kläderna. Eller att jag ska hinna till ett tåg men bara springer och springer och kommar aldrig fram. Vet inte vad det betyder men säkert nånting. Skulle vara lite intressant att läsa lite om drömtydning faktiskt. Tror absolut att det vi drömmer betyder något. Drömmar består ju av fragment av minnen och är en bearbetning av det vi upplever i vaket tillstånd vad jag förstått.

Har ni några återkommande drömmar?

Nu till något ytligare. En dagens. Usch, vad tråkig jag känner mig som alltid lägger ut mina bilder tagna på samma ställe med samma poser. Nytänkande…who….me?

Klänning från G-star (förra året), sjal Lover Forever, strumpor H&M och stövlar Björn Borg. Halsband Ur & Penn

P1200038P1200030P1200037P1200031P1200034P1200035P1200039

Off to work denna tisdag. Igår fick vi i a f lite snö. Hoppas det kommer mer. Vet att ni är massa snö-och vinterhatare därute men håll med om att det blir juligare och ljusare med snö. Mer snö vill jag ha :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Jag drömmer alltid att jag är jagad och precis när en arm ska ta tag i mig så flyger jag upp???? fladdrar helt vilt med armarna???
    Men hur som..så tjusig så idag:))) kram kram å tack igen för hjälpen:))

    SvaraRadera
  2. Hei:) jeg har nylig begynt og lese din blogg, og jeg elsker den!! Du er utrolig nydelig og kjempe kjempe fine outfits.. :))jeg har oxo en stor passion for mote.. klem Kristin:)

    SvaraRadera
  3. Jag drömmer massor! En dröm som återkommer på lite olika sätt är att jag kör moppen och och den går sönder, styret är löst, allt sitter löst och så håller det på, blir bara värre o värre tills jag vaknar. Hmmm.. ska nog läsa lite om drömtydning, kan vara intressant. Kram

    SvaraRadera
  4. Åhh vilken fin sjal!
    Du har alltid så fina sjalar :-)

    kram kram!

    SvaraRadera
  5. Jag kommer aldrig ihåg mina drömmar, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Skitsnygg stass, men du är fin i allt.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jaaa det är dags att klicka hem en Blenda nu och koftan är pytte pytte sticksig tycker jag så om du inte är superkönslig är det ingen fara!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Du är lika fin som vanligt och jag är så glad för alla dina bilder som piggar upp mig!
    Drömtydning så här en femöres är att du har ett visst kontrollbehov? :-D
    SJälv drömmer jag massor med knepiga saker men glömmer oftast snabbt så det blir bara osammanhängande.
    Kramar och ha en fin kväll,
    L

    SvaraRadera
  8. Det är fullmåne på G. Kanske därför ni drömmer konstiga saker......Kram!

    SvaraRadera
  9. Jag drömmer alltid en massa, och kommer i stort sett ihåg mycket av det ganska tydligt. Precis som dig drömmer jag ofta att jag alrig blir färdig i tid, inte kommer fram, aldrig får gjort det jag ska. Tror kanske Lingon har rätt - kontrollbehov låter inte omöjligt :-)

    Kram!
    PS - du behöver inga nya poser, du är ju alltid så fin!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar