VivanDivan

VivanDivan

torsdag 29 december 2011

Ibland tar jag åt mig för hårt och ett par nykomlingar…

Halloj bloggisar! Usch, just nu sitter jag nästan och ångrar mitt inlägg tidigare idag där jag var arg och upprörd och ledsen över att ha blivit kallad djurplågare i ett par kommentarer. Man ska aldrig skriva eller säga något när man är upprörd får jag erfara gång på gång då man riskerar att överreagera. Kanske var det inte illa ment. Kanske skulle jag bara strunta i det. Kanske…

Ja ni vet. Min största “brist” är nog att jag hela tiden är sååå himla mån om att göra alla till lags och att alla ska vara nöjda så när jag känner att jag inte uppfyller kraven på mig själv att vara “bäst” på allt och vara alla till lags blir det pannkaka av alltihop och jag känner mig värdelös och tar åt mig av allt. Precis vad som hände imorse.

Men nu känns allt bättre och jag har ringt veterinären också bara så ni vet. De tyckte inte det verkade akut utan vi ska komma in med ett urinprov imorgon för att se om han åkt på en infektion och så tar vi det därifrån vad som händer…

Annars har dagen varit lugn och skön. De fyra barnen här hemma har lekt frisör och sminkstudio och haft hur kul som helst. Själv har jag plockat lite, jobbat lite och nu tänkte jag sätta mig och se om Red Riding Hood som jag var tvungen att köpa efter att jag hyrt den och tyckte den var sååå himla bra. Den kommer jag se om mååååånga gånger…

Dagens idag består av ett par tre nykomlingar. Först ut är en velourwrap från Cream. (Cream Wrap tunic taupe). Den är sååå himla mjuk och go och jag beställde den för en vecka sedan från Nordljus när de hade 30% erbjudande. knappt 500 kr betalade jag och det är ju lite billigare än t ex Odd Mollys velour-wrap som kom förra året. Till det har jag underklänning också Cream, strumpor Odd Molly Jacquard long socks UGGs. Halsband och armband är från OXXO design och dessa beställde jag från Campadres rea till fyndpris. Riktig fyndmaja är jag idag :)

P1200541P1200553P1200543P1200542P1200544P1200545P1200546P1200547P1200549P1200551P1200554P1200555

Nu vill jag önska alla en fortsatt trevlig kväll. Och jag menar A L L A här gången. Även Anonyma kommenterare här som skriver mindre snälla saker. Jag är inte långsint :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

15 kommentarer:

  1. Åh vad fin wrapen är...väntar på en jag oxå!!!
    Halsbandet matchade snyggt till.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Jättefin outfit! Fynda är alltid kul.

    Och nu blev jag lite orolig för jag fick för mig att kommenterade katt-inlägget och nu är där inget. Skrev jag något olämpligt eller drömde jag att jag skrev en kommentar? Jag är lätt virrig just nu så man vet aldrig ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Titti: Tack söta. Lovar du kommer bli nöjd, den är lovely

    Septemberflicka: Tack snälla! Nej, du skrev inget dumt. Du hade kommenterat idag och den finns väl kvar och inte alls dumt :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Oh otroligt fin wrap! Och jag gillar människor som är har mycket känslor och visar mycket känslor! Jag tycker det är jätteviktigt att man visar när man blir sårad så att folk inte tror att man är en kall icke-person bara för man bloggar!!

    KRAM fina du!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Först vill jag säga att du valt en jättefin dagens. Du passar verkligen fint i den ljusbruna nyansen. Jag dras sällan själv till denna nyans även om jag ser hur fin den är på andra brunetter. Ändring!

    Sen vill jag kommentera ditt tidigare inlägg ang katten. Du ska absolut inte må dåligt eller ta åt dig någon kritik ang detta!! Det är ju för att du bryr dig som du skriver. Ni har gjort allt ni kan och visst kan ännu ett besök hos veterinären hjälpa men erat liv som familj måste också funka. Ska hela familjen prioriteras efter en katt kan man också fråga sig. Nej, om du frågar mig. Jag förstår precis hur jobbigt det är att stänga dörrar, tvätta soffan/sängen och allt sånt när man redan har fullt upp med barn och familj. Orken räcker inte till mer och tar slut...

    Känn efter vad som blir bäst för Er och lyssna inte så mycket på andra.

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Oj djurplågare?! det har jag missat :-O
    Måste läsa om det där för jag har svårt att tro att du skulle kunna göra något djur illa.
    Man blir så tröt på folk ibland så man håller på att spy särskilt när de inte vågar stå för sin sak.

    kram fina du!

    SvaraRadera
  7. Jag har visst missat några inlägg, men jag blir riktig förbannad över folk som dömer andra anonymt. Att du skulle vara djurplågare är helt vilt. Sen tycker jag det är helt ok att du skriver att du är förbannad.
    Kram på dig fina Vivvi.

    SvaraRadera
  8. Jag tycker inte heller att det var dumt att du skrev av dig för det visar ju faktiskt att du är en alldeles vanlig levande människa. Om det hela tiden är tillrättalagt blir det ju så småningom ointressant. Wrapen är ljuvlig och jag har varit nära men får inte eftersom jag har tillräckligt :)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Såååå fint! Tack föra att du orkade med att visa dina nykomlingar :) Gillar färgen skarpt på din nya wrap! Och dina strumpor är ju bara så fina till. Har minsann skaffat mig ett par egna idag, så är tacksam för all inspiration med tjocka strumporna :) Kram!

    SvaraRadera
  10. Oj vad fina kläder!

    Skulle du kunna kontakta mig när du ser detta via mail? Har en fråga att ställa dig.

    SvaraRadera
  11. Tssss..... skitbra jobbat! Jag sa ju att du skulle be folk vänligt men bestämt att hålla käften- och det gjorde du på ett väldigt diplomatiskt sätt tycker jag? Anonyma tyckare skola brinna på den yttersta dagen och har en egen plats i evigheten *och med det subtila konstaterandet visar jag hur balanserat JAG hanterar folk som inte tycker som jag...:-P*, och du hanterade det hela väldigt lugnt och sansat- precis lika bra som du hanterar din kisse i en tråkig situation.

    Heja dig. Jag tycker du är bra!

    SvaraRadera
  12. Klart det är lätt att ta åt sig! Speciellt när man är orolig för ett älskat djur. Och du är jättefin i dag! Kram

    SvaraRadera
  13. Hej! Skönt att du har ringt till veterinären. Jag tror nog att du överreagerade lite, det var väl ingen som kallade dig djurplågare, utan att det är djurplågeri att låta djur ha ont. Det var nog inget illa menat mot dig som person utan mot människor i allmänhet som inte söker hjälp för sina djur i tid. Jag är säker på att du gör vad du kan. Kram C

    SvaraRadera
  14. Vad bra att du rint veterinären, men skönt att det inte var akut. Jag tycker inte att du överreagerade alls. Det är fruktansvärt att bli påhoppad så när man gör allt man kan för sina älskade djur.

    Jag hade en granne en gång som var psykiskt sjuk och hade en massa illa skötta hundar som kissade inomhus och i trappan. Det var nog synd om henne, men jag tyckte mest sybnd om djuren. Hon var liksom så pass att hon precis klarade sig ute i samhället, men inte mer. Hur som ville hon alltid umgås med mig eftersom jag hade hund och villerasta hundarna ihop. Ibörjan tyckte jag lite synd om henne och följde med någon gång, men sedan fick jag bara nog och sa ifrån när hon stod på min dörr 4-5 ggr om dagen. Då damp det ner ett brev från Djurskydds--- vad det nu heter om att jag blivit anmäld för djurplågeri och att jag aldrig gick ut med min hund.

    Nu hör det till saken att denna granne bråkade med alla i området och ringde myndigheter hit och dit, men jag har sällan varit så arg och upprörd. Jag som vördarmarken min hund går på och aldrig någonsin låtit bli att rasta honom en endaste gång! Så klart ringde jag dit och förklarade situationen, men vem vet om de trodde på mig?

    Åhh, vad hemskt. Bara att tänka på det gör mig arg så jag förstår precis hur du känner! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar