VivanDivan

VivanDivan

torsdag 22 december 2011

Idag ska här shoppas….

God morgon bloggisar! I morse vaknade jag och var på ett strålande humör. Idag tänkte jag bara åka in en sväng till jobbet ett par timmar och sen är det julledigt. Sååå himla skönt och jag ligger helt i fas med allt som ska göras hemma så jag är nöjd. Visserligen kommer jag antagligen stressa till det i a f för så blir det alltid men just nu känns det toppen. Idag ska jag i a f shoppa klart alla julklappar och julhandla mat inför helgen så det är klart. Sen blir det lite filmkväll ikväll med Jägarna 2 som T fick av mig i igår som en tidig julklapp. Han påpekade så fint att han visst hade namnsdag igår så då fick man norpa av julklapparna :)

Kan nog hända att det blir lite glögg ikväll också. Måste ju fira lite nu när det är ledigt. Har nog aldrig tyckt det ska bli sååå skönt med ledighet någon gång tror jag.

Dagens idag är springa-på-stan-vänlig. Klänning och sjal Ester Elenora, stövlar Timberland Mukluks.

P1200485P1200486P1200489P1200487P1200488

Tjolahopp för nu så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Det låter härligt att du känner dig så i fas. Jag med egentligen, men jag firar inte mycket till jul så det har tagits lugnt här. God Jul på dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till på stan idag!! Det var knappt en bil på vägen till jobbet så de flesta har nog samma tanke som du idag :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Fin shopping-outfit! Här lufsar jag runt i velourisar, men hoppas å andra sidan att jag slipper springa på stan idag :-)
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Härlig shoppingoutfit!
    Jag har så svårt att få till en shoppingoutfit som ska vara bekväm utan att kännas sunkig lantis. Blir mest jeans och en kofta, trist.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Önskar dig stort lycka till med shoppingen. De där Mukluksen blir jag allt mer sugen på. Hur är de i storlek. Jag har oftast 37,5, ska man gå upp eller ner i storlek tror du? Kram!

    SvaraRadera
  6. Fin fin outfit :-)
    ha en trevlig shopingdag .-)
    kram!

    SvaraRadera
  7. Den klänningen är fiiin och hoppas att shoppingen blev lyckad !

    SvaraRadera
  8. Fin är du som attans;) Hoppas du har haft en härlig dag och så skönt för dig att vila upp dig nu=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar