VivanDivan

VivanDivan

onsdag 21 december 2011

“Mamma, heter jag….”

God morgon alla sötnosar!  Nu är det inte många dagar kvar till jul. Idag jobbar jag sista heldagen den här veckan. Imorgon tänkte jag bara jobba på förmiddagen och sedan fixa klart alla julklappar och sånt som ska handlas. Sen är det julledigt på fredag och nästan hela nästa vecka. Måste jobba lite nån dag men då hemifrån så det är sååå himla skönt. Behöver verkligen vara lite ledig  nu känner jag.

Har era barn haft perioder där de inte kallar er “Mamma”? Felix är inne i en sån period nu och jag heter bara “Vivvi”. Känns så konstigt att han säger så. “Vivvi, kan du hjälpa mig”, “Kan jag ha den här på mig idag Vivvi”….Blä, känns jättekonstigt. “Mamma” heter jag ju för honom, men säger jag det så får jag ju bara det helt logiska svaret: “Nej, du heter ju faktiskt Vivvi”. Jo, jag gör ju det men jag är ju din Mamma Felix….

Dagens idag är blus Odd Molly Avalon tunic strlk 1, väst Plain Vanilla, jeans G-star och stövlar La Redoute.

P1200468P1200469P1200470P1200471P1200472P1200478P1200474P1200475P1200476P1200479

Hoppas ni får en superfin dag. Nu har jag fått till filmen jag skrev om igår så ikväll ska ni minsann få se min sons dans om ni vill….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Ha haaaa barn är så roliga!
    Mycket snygg kombo idag vännen! Västen var riktigt fin!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  2. haha barn alltså. :-D Jag kommer ihåg jag började kalla min mamma vid namn när jag var ca 25, vi var flera personer hemma och när andra sa hennes namn så hängde jag på. Hon blev skitförbannad på mig och sa att det minsann var "mamma" som gällde. Hihi. Lesson learned där....
    Men din kille är så liten ju, det är nog bara en fas.
    Kramar och du är lika snygg som alltid!

    SvaraRadera
  3. Japp, min minsting på 3½ säger Hilde och Tim, sällan mamma och pappa. Vad jag minns så hade den äldre också en period med namnen i stället för mamma och pappa. Det låter underbart med så mycket ledigt i mellandagarna.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skrev ett långt inlägg i morse som kattf*n lyckades slarva bort. ;-)

    Känner på pricken igen mig, Esmeralda (5 år) har varit i en sån period i höst. Den har varat kanske 2 månader och hon slutade för någon vecka sedan med att säga Maria & Fredrik i stället för mamma & pappa.

    Jag tycker verkligen inte om det och har sagt det åt henne vid flertalet tillfällen och självklart har hon utnyttjat det för att retas med mig, ungen är ju inte dum inte.

    Till slut så brydde jag mig inte och hon slutade då av sig själv, tack och lov. Det gör säkert din kille också.

    Jag tycker verkligen inte om det. Det finns ju föräldrar som lär sina barn att säga deras namn och att de inte får säga mamma och pappa typ, vill inte att någon ska tro att jag är en sån typ av mamma med den typen av uppfostran.

    Nu har förvisso de äldre slutat att säga mamma, det är snarare morsan som gäller. I alla fall när de pratar med någon annan och nämner mig, men det säger jag inget om för jag kallar själv min mamma för morsan har gjort det sen jag var i tonåren.

    Hoppas ni har det mysigt för övrigt och julstämning och så.

    Stoooor kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar