VivanDivan

VivanDivan

tisdag 20 december 2011

Flyttångest & jippie, jag vann!

God morgon! Det är helt fantastiskt att vi har snö ute. Och det är minusgrader idag också så förhoppningsvis ligger det kvar till jul. Man blir lite gladare när det är lite ljusare och juligare ute faktiskt.

Igår var jag sååå himla effektiv hemma. Satte maken och barnen på att städa barnens rum och själv vek jag typ ett ton tvätt. Det är måååånga veckors tvätt som låg i IKEA-kassar och väntade. Mycket nöjd är jag. Ikväll blir det fortsatt städning. Skulle vara sååå skönt att komma hem på torsdag eftermiddag och ha det mesta klart. På fredag är jag ledig och då skulle det vara så mysigt att bara ta det lite lugnt och slå in lite paket, fixa julskinkan och lyssna på julmusik hela dagen. Låter inte dumt va? :)

Nu var det det här med flyttångest. Och, nä, vi ska inte flytta men väl mitt jobb  (kontoret). Jag har jobbat i tre år på mitt jobb och vi har ju haft världens bästa kontor högst beläget i stan med utsikt som inte är av denna världen över hela stan och sjön och hela bydgden runtomkring. Det är svårslaget. Nu har vi liksom växt ur lokalerna dock och ska flytta. I o f till superfina lokaler men den där utsikten kommer ju inte gå att slå. Och dessutom får jag alltid en sån himla flyttångest när det är flytt på gång. Separationsångest på något sätt som är jättejobbigt. Jag har flyttat ett antal gånger i mitt liv men det är lika jobbigt varenda gång, även om man flyttar till något bättre. Näää, usch för att flytta…

Dagens idag består av Odd Molly Mulan tunic strlk 1, Odd Molly Rock-a-fellow silk underdress i vintage powder strlk 1, stövlar La Redoute och sjal KappAhl.

P1200445P1200446P1200447P1200448P1200450P1200452P1200453P1200454

Och vet ni en sak till! Jag vann en fin tävling igår igen. Finaste Oslotigern lottade ut en ljusslinga och kan man tänka sig, jag vann. Tack sötaste vännen, vad glad jag blev :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Så ni har snö? Det låter helt underbart....!
    Hoppas ni får det lika fint i nya lokalerna som i gamla, minus utsikten då.

    kramar och ha en go dag

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till vinsten!! Jag ser så fram emot lediga dagar så jag hittar inga ord. Det var länge sedan jag kände så. Skicka hit lite snö tack, det blir mer juligt så:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja det är mentalt jobbigt på något sätt att flytta. Fin dagens idag :) Jag har lite glömt min Mulan! Får se till att ta fram den fina! Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig! Att flytta är inte det roligaste, synd också att bli av med utsikten. Nu när jag lämnat lilla boendet blev jag också utan utsikt. Jag som kunde sitta där och bara se ut och låta hjärnan vila lite.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis till vinsten! :)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar