VivanDivan

VivanDivan

söndag 25 december 2011

Jag är så lycklig…

…över att ha en så helt fantastisk och underbar familj.

God morgon vänner! Tack så hemskt mycket för alla fina God Jul-hälsningar här i bloggen igår. Blir sååå himla glad :-)

Vet ni vad jag gör just nu? Jo, jag ligger ensam i soffan med tända ljus och tittar på en film (ja inte precis just nu då för nu bloggar jag ju) men ni förstår…

Jag låg här och funderade på hur lycklig jag är egentligen över min fina familj. På hemvägen igår i  bilen sa T att det här måste varit den bästa julen någonsin. Och jag är beredd att hålla med. Så mycket skratt och glädje vi hade igår får mig att inse att vi är så lyckligt lottade egentligen.

Låter ju alldeles konstigt det här och ni tror väl jag går på nåt men jag är nog bara hög på julen just nu. Julen och familjen….

Gårdagens stass blev en halv-mys-stass. Skön, varm, go men ändå lite uppklädd. Kände inte för finaste finklänningen så det blev ett mellanting…Odd Molly Rock-a-fellow silk underdress i dark berry, kofta Odd Molly Vail Knit Wrap, svarta strumpisar och buddah-halsband Cloud 69. (Kanske faktiskt är buddahn som ska ge inre frid som får mig att känna sån ro idag…vem vet…)

DSC_0077DSC_0073DSC_0074DSC_0075DSC_0076DSC_0078DSC_0079DSC_0080

Ursäkta för de apdåliga bilderna. Jag har inte lärt mig tekniken i min nya leksak som jag fick av min man i julklapp än. Måste nog gå en fotokurs för att behärska alla funktioner i den…

Nu ska jag mysa lite mer innan resten vaknar. Sen blir det lek med barnen och nya julklapparna och i eftermiddag ska vi åka hem till mina föräldrar igen och fira jul en gång till med min systerdotter som var hos sin pappa igår.

Jag återkommer med lite bilder på mina fina fina julklappar jag fick igår…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Vad kul att ni hade det så bra igår! Och snacka om snyggostass! Den koftan och RaF´ar verkar vara som gjorda för varandra tycker jag.
    Önskar dig och familjen en fortsatt superbra helg. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Härligt att julafton blev så bra! Och snygg är du ju jämt! Kram

    SvaraRadera
  3. God fortsättning fina Vivvi! Vad kul att ni fick en så underbar julafton.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Låter härligt :) Jättefin stass du hade på dig! Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  5. Familjen och ledigheten är ju det bästa vid julen! Härligt att ni fått en fin jul :-)
    Supersnygg Dagens!
    Kram

    SvaraRadera
  6. God fortsättning! Låter som en finfin jul!

    Jag läste i ditt förra inlägg att du saknar Beatrix Potter. För mig har det också alltid varit en tradition att titta på den och det var alltid ett startskott på julen och jag blev grymt besviken när SVT slutade visa den. Men nu har jag sett till att återställa ordningen och köpt filmen på DVD, blev så glad när jag hittade den. Så ett tips är att köpa den på DVD.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar