VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 december 2011

Jag såg en så mysig tröja…

God kväll vänner! Nu ligger jag tillsammans med de små i sängen efter sagoläsning och nattning. Idag hann jag inte med så mycket mer än lite barnprogramstittande och sen var det till att göra iordning små parvlar för natten. Blev sent från jobbet och det börjar bli en vana (om en en fruktansvärt otrevlig sådan) att jag sitter själv med en tidning och äter kvällsmat. Detta för att de andra i familjen redan hunnit äta då jag kommer hem efter en lååång arbetsdag. Men snart jul och lite ledighet ska jag klämma in. Varför ska det vara så förbaskat stressat med jobb alldeles innan jul? Man har ju nog med allt annat som ska fixas till julen och jag har inte tid att göra hälften känns det som…

Idag såg jag en jättefin tröja i Lindex skyltfönster. Såg såååå mysig och go ut och bra pris så den tror jag att jag ska slå till på.

tröja499

Tänk med svarta leggins eller strumpisar och uggs eller varför inte mina nya Timberland Mukkluks. Mmm, det gillade jag. Tänker lite på den här låten när jag ser den här tröjan.

En av de bästa jullåtarna ever tycker jag. Den är verkligen jul för mig…Jag lovar att om jag köper den ska jag vira en stor sjal runt halsen och ut i snön om den kommer ordentligt och ta lite bilder som i videon med snöbollskastning och lek :)

Nu blir det lite Morden i Midsommer och sen natti-natti

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Åh vad jag älskar den låten!! Kram

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg till just svarta leggings! Den ska du ha tycker jag! Kram

    SvaraRadera
  3. Tröjan ser jättemysig ut! Och låten...ooo, den låten är den ENDA jullåten för mig!

    SvaraRadera
  4. Den er kjempe god:) har denne genseren selv:))

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar