VivanDivan

VivanDivan

onsdag 30 november 2011

Köttbullar gigantus

God morgon bloggisar! Dag två på kurs och jag är laddad. Kan vara för att jag vill att dagen ska gå fort så jag får komma hem till mina små. Emilias balettuppvisning hade gått jättebra igår. Både T, Felix, farmor, farfar och mormor hade i a f varit där så hon var nöjd. Jag hoppas det finns film och massa bilder jag får se ikväll när jag kommer hem. Felix: “Emilia dansade sååå vackert mamma”.

Jag måste ju också bara visa en bild på mina köttbullar jag åt igår kväll på en restaurang. Pelikan hette restaurangen och de körde nån sån där husmanskostgrej med fläsklägg och rotmos, fläsk med löksås, strömming mm och jag valde köttbullar. Var himla sugen på det och det var verkligen köttbullar deluxe. Sååå himla stora. Jag fick fyra stycken och de var i apelsinformat nästan. Jättegoda. Bara en miss och det var att det inte var någon potatis till. Såg lite trist ut men mätt blev jag ändå kan jag lova

bild5

Dagens idag blev lite halvtaskig i ett mörkt hotellrum med kass ajfån. Kanske går att se outfiten ändå- Linne Lindex, skjorta Minimum, jeans G-star och kofta mysigaste, mjukaste och goaste ever. Odd Molly Vail knit wrap i powder. Strlk 1.

bildbild2bild3

…och en blooper, men det bjuder jag på idag. Smile

bild4

Alltså, förlåt för de urkassa bilerna. Här kommer en gammal på samma outfit

P1190229

Ha en fin dag bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Fint men jag gillade verkligen dina jeans i förra inlägget. Riktigt snygga.
    Synd att man inte kan komma i ett par jeans just nu :-/

    kram kram!

    SvaraRadera
  2. Det ser ut till att du får god mat i alla fall. Tråkigt att missa dansen, men det kommer flera gånger.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar