VivanDivan

VivanDivan

torsdag 17 november 2011

Kattskrället heter det nu och en dagens…

God kväll! Fick en fråga tidigare om hur det är med Hobbiten nu efter operationen. Jodå, han verkar kry och så men han tokvägrar att gå på lådan. Jag är riktigt irriterad nu för det är inte fräscht med kattkiss och bajs överallt där det inte ska vara. Fasen alltså…Vi stänger alla dörrar när vi inte är hemma och man får bära honom in i lådan för då funkar det men han verkar på nåt sätt dissat hela grejen. Riktigt jobbigt och man vill ju inte ha en katt som går och gör sina behov inomhus. Nån som varit med om detta som har några tips vad man kan göra?

Dagens idag som jag tog bilder på imorse innan jag visste att det skulle bli en VAB-dag består av klännin By TiMo, sockor Odd Molly Jacquard long socks, stövlar Björn Borg och sjal Ester Elenora.

P1190428P1190434P1190427P1190429

Hoppas ni får en fin kväll bloggisar! Här håller jag precis på med lite roliga blogg-kompis-köp som jag berättar lite mer om en annan dag :) Mycket nöjd tror jag att jag kommer bli :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Testa feliway som man pluggar in i elutaget. Det gör katterna mer harmoniska och kan hjälpa dem på rätt spår! Testa, du har ingenting att förlora. Finns hos veterinärer och på apotek. Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  2. Lilla skruttan!! Tycker absolut du ska söka läkare imorgon om hon har ont i halsen och hög feber!!

    Om hon inte dricker bra är det bra att ha koll på om hon kissar. Om hon inte gör det tycker jag ni ska åka in redan ikväll. Ge både alvedon och ipren i maxdos enl förpackningen. Näsdroppar och högläge i sängen på kuddarna. Om hon ändå inte dricker och inte kissar - åk in!

    Hoppas hon kryar på sig SNABBT sötaste pluttan!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Godkväll!
    <3
    Jag är lite efter.. :-D 1. Behåll kappan, sååååå snygg och ditt leende säger allt. 2. Gå till doktorn med lilltjejen...3. Du är skitsnygg!!!

    Kramar! *10000

    SvaraRadera
  4. nej vad jobbigt med sjuk lilla lillan..gå till doktorn...Och katten..kanske ska du kolla med veterinären om han kanske har ont och därför inte vill gå i lådan...en go kram till dig ..

    SvaraRadera
  5. Fin dagens! Hoppas lill-skruttan kryar på sig snabbt. Kram

    SvaraRadera
  6. Snygg som attan! Å trist med lilla skruttan sjuk...hoppas hon blir frisk fort! Skulle nog också kollat med veterinären så den lille inte har ont eller nåt!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar