VivanDivan

VivanDivan

torsdag 3 november 2011

Fyraårskoll, glögg, grogg eller mögel och Line by Maria

Hallojsan skojsan! Nu börjar jag få lite problem att hitta bra hälsningsfraser här i bloggen så jag kanske ska sluta med det :-) Vet att många tycker det är lite småtöntigt men det känns ju nästan som man skriver ett brev och skickar ut i cyberspace….

Idag har Felix varit på 4-årskontroll och allt var jättebra. Lite stolt blir man ju när ens barn klarar alla koller galant. Bl a ska tydligen en fyraåring klara av att rita en huvudfoting ni vet med ett runt huvud och ben och armar direkt på huvudet. Felix tog ganska lång tid på sig att få till sin “gubbe” som hade huvud, ansikte, tuppkam, öron, hals, kropp, armar, ben, fötter och fem fingrar på varje hand. Plus en “snoppe”. Något generad mamma….:-)

P1180711

Min duktiga lilla pirat…

Efteråt åkte vi till affären och handlade lite bara Felix och jag och jag blev ruskigt sugen på glögg. Alltså. Mot glögghyllan och Felix hjälper till att leta. “Hörru mamma, hur ser sånt där mögel ut egentligen?” Några damer som hörde smålog lite när jag förklarade att det var glögg vi letade efter och inte mögel…

När vi kom hem och visade för Emilia att vi köpt glögg och pepparkakor blev hon jättelycklig och sprang omkring och sjöng: “Vi ska dricka grogg, vi ska dricka grogg”. Öhhh, hörni barn, G L Ö G G heter det :-)

P1180921

Från det ena till det andra fick jag det underbart superfina armbandet jag vann hos Adela som har bloggen House of Adela från Line by Maria. Det är verkligen helt fantastiskt snyggt och hon gjorde det efter mått på min arm så det sitter perfekt just på mig. Måste verkligen tipsa om dessa för det finns många andra fina modeller också… Ni hittar dem här.

P1180916P1180918P1180913

Perfekta julklappar faktiskt när jag tänker efter…

Nu ska jag återgå till glöggmyset, eller var det mögelmys eller groggmys?

Ha en fin kväll bloggisar. Imorgon kanske jag visar min nya vinterjacka…vilken tror ni det blev????

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Haha vad jag skrattar, barn är underbara. Ha så mysigt nu med glögg, mögel och grogg:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grogga, nej, jag menar, glögga lungt ;-)
    Du ser fantastisk ut i din kavajer!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga kommentarer!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad gott med glögg! Ska nog köpa en flarra i morgon. Söt pirat:) Kram

    SvaraRadera
  5. Ha ha, ja ibland får de till det :)

    Kram godingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar