VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 november 2011

Dilemma

God morgon bloggisar! Måndag igen och ytterligare en dag närmare jul. Börjar bli lite smått stressad över julklappar nu för jag har inte handlat en enda ännu och jag brukar alltid vara ute i tid. Hur är det med er? Har ni handlat några julklappar än eller är ni en sån som springer den 23e och tokhandlar allt?

Vad händer i veckan då? Inte mycket. Jobba, äta, sova ungefär. I helgen har jag dock ett stort dilemma. Vi har tjejklubben på lördag som jag verkligen gått i månader och sett fram emot. Träffar tjejerna så sällan och det blir alltid så lyckat när vi ses. Nu är det dock så att svärmor fyller 70 år på lördag också och förra veckan bestämdes det att vi skulle gå ut och äta med dem och Ts syskon m familjer. Det vill jag ju också vara med på så n har jag ett riktigt dilemma….kanske kan åka ifrån tjejerna ett par timmar och vara med på middagen en stund och sedan åka tillbaka. Kan ju vara ett alternativ..

Får se hur jag gör men det är så himla typiskt att det ska bli krock sådär när det för en gångs skull händer nåt skoj….:(

Dagens idag är underklänning Cream, kofta och sjal Ester Elenora och stövlar G-star (jo, de gör faktiskt skor också, faktiskt riktigt mycket fint på den fronten. De här har jag faktiskt glömt bort att jag hade men idag åkte de fram)

P1190325P1190326P1190328P1190329P1190330P1190331P1190332P1190333P1190338

Ha nu en fin måndag alla fina

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Snyggt! Du passar så jäkla bra i dessa färger!!
    Mvh V

    SvaraRadera
  2. Jag brukar vara ute i god tid med julklappar(eller med allt)
    Är värsta planeringsfreaket :-D

    Fin kombo och snygga stövlar!

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  3. Den kombon gillar jag jättemycket, shit vad snygg du är! Jag gillar inte att julshoppa så det blir att köpa online, det som går i alla fall. Jag brukar vara klar i mitten på december:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. O no inga julklappar än! Det får allt hinna bli december först;) Leva i nuet var det ha ha...en rättelse till mig själv!;D Snygg som attan är du tjejen och koftan är så fin!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar