VivanDivan

VivanDivan

söndag 6 november 2011

Kronjuvelerna…

God morgon bloggisar! Film för mig är nånting väldigt viktigt och ett sätt att koppla av och släppa tankar på alla måsten och världsliga ting. Att titta på en bra film och sedan känna välbehaget efteråt av ett bra val är livskvalitet för mig. Ibland går man ju förstås på nitar och ser en dålig film som genast läggs till handlingarna. Men så finns det de där filmerna som inte bara passerar revy utan som sätter sig kvar och man är glad att man såg dem.

En sån film är Kronjuvelerna med Alicia Vikander, Bill Skarsgård och Björn Gustafsson. Jag vet inte vad jag ska placera den i för genre men den berörde mig och när jag nu nyss sett klart den känner jag mig väldigt tillfreds och nöjd.

kronjuvelerna-poster-430x614_151177191_155836913

Egentligen inte en film i min smak men jag gillade den verkligen och kan varmt rekommendera den…

Nu är det snart dags att packa badväskorna och fara iväg till badhuset. Vi är inte där så ofta för jag är tyvärr allergisk mot klor men ibland får man offra sig för barnen älskar att bada…

Ha en fin dag så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Tack för tips :) Jag har ju helt fastnat i vampyr och actiongenren och det kan vara nyttigt med lite omväxling. Ha en bra dag i badet :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar