VivanDivan

VivanDivan

fredag 11 november 2011

Nä nu, j-ar, Odd Molly i Amelia….

Halloj sötisar! Jag är en sån där lättlurad person som hoppar på de allra flesta försäljningsknepen och så också tidningsförsäljare som ringer och säger att man får typ två biobiljetter om man börjar prenumerera på deras tidning. Visst, kul, jag säger upp abonnemanget på en gång tänker jag och så glömmer jag bort det och får en massa tidningar innan jag får tummen ur och säger upp det. Det är ju det de lever på de rackarna antar jag….Latmaskar som Moi som av ren glömska och lathet inte säger upp abonnemanget på en gång utan är med ett bra tag. Sen hamnar man i deras register och ett halvår efter att man gått ur ringer de igen. Eller har t o m varit med om att de ringt med ett erbjudande fast jag fortfarande varit kund…ööööh, har ni koll på era register eller????

I vilket fall som helst har jag nu en prenumeration på Amelia och tidningen kom i veckan. Modereportage denna gång handlar om julklänningar… Och kan man tänka sig…Odd Molly Bakers Cross dress har kvalificerat sig att vara med. Inte ofta man ser Odd Molly i modereportagen och visst blir man lite glad :-)

P1190258

Tror priset är lite fel bara. Visst kostar den över 2000 kr?

P1190260

Till och med på framsidan :)

P1190256

Jag måste ju vara lite knäpp men visst blir man lite stolt på nåt sätt? Och jag kan bara tänka på den där radiodebatten med Camilla Thulin och nån moderedaktör som AAAAAALDRIG skulle ha Odd Molly-kläder i sin tidning. Bra Amelia Adamo :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Såg tidningen idag också när jag stod i Hemköpskön och min falkblick fick genast syn på Bakers cross :) Snacka om att vara Odd :) Kram och ha en mysig helg!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker jag hör Camilla när hon säger "vill man vara infantil på julafton så är det upp till var och en" :-) Kul att klänningen kom med i tidningen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja nog blev den lite fel prissatt alltid - torr jag betalade 2.195 :o)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Amalia har haft med Odd Molly massor av gånger dom sista åren:)
    Och vad skönt att höra att det finns fler svaga jäklar som tar dom där biobiljetterna;) Kram

    SvaraRadera
  5. Jag är också en sådan som går på sådana "försäljningstrix", trots att jag är med i Nix, så orkar jag inte stå på mig eller slänga på luren. Men jag har stenkoll numera genom att skriva upp datum, bok eller tidning, samt telefonnummer på en lapp som jag tejpar upp på insidan av en skåplucka, där jag även har barnens scheman. Dels tittar man ofta där och det är förhållandevis få uppgifter man behöver hålla koll på.
    Visste du att Amelia Adamo bara har sitt namn på tidningen nu, hon har startat en ny tidning M - Magasin, där hon är chefredaktör.

    Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar