VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 november 2011

T.G.I.F och ChillNorway Garder blouse

Idag hade jag ingen bättre rubrik än denna för det är precis så jag känner. Thank good it is Friday!!!

Lååång, jobbig vecka med massa jobb och nu är det äntligen fredag. Blir nog lite jobb i helgen men framförallt ska vi köra adventsstädning och pyntning. Alla stjärnor och ljusstakar ska fram, bästa julskivan ska sättas på och glöggen ska puttra i grytan. På söndag ska vi på julbord hela familjen med mitt jobb. Istället för ett kvällsjulbord för bara de anställda kör man en söndagsvariant mitt på dagen för hela familjen. Jättefint tycker jag för det ger ju möjlighet dels för oss anställda att träffa kollegornas familjer och dels får ju familjerna träffa kollegorna som man talar om hemma vid middagsbordet :) Riktigt trevligt ska det bli…

Men, eftersom jag tycker barnens julstassar hinner användas alldeles för lite måste jag idag se till att fixa dessa för då kan de ha dem redan på söndag. Känns ju så onödigt att köpa finkläder som används BARA på julafton. Emilias klänning är klar och till Felix har jag köpt ett par Nova Star byxor som nu ska få matchande skjorta och kanske en slips. Felix behöver ett par snygga skor också. Emilia har redan fått ett par lackskor som hon äääälskar :)

Vad mamman ska ha på sig är inte bestämt. Rätt shoppingtrött dessutom så inget nytt kommer inhandlas. Vad är det med det förresten? Kan verkligen inte hitta nånting jag vill köpa och det är ju förstås bra men det brukar alltid vara nån liten crawing man har som man går och drömmer om…..

Dagens idag är i a f en ny tröja från ChillNorway. Garder blouse i sand melange. Alltså mjukare och skönare tröja får man leta efter. Hur go som helst och klickad från Alvas hus där de hade den på rea. Till den har jag idag jeans G-star, sjal Ester Elenora och skor Primeboots.

P1190626P1190627P1190628P1190632P1190629P1190630P1190633P1190634P1190635P1190637P1190636P1190641

Ikväll blir det mys med alla barnen men utan maken som är iväg på galej med jobbet i storstan och kommer hem på lördag. Blir nog pizza och Idol tror jag. Och så massa godis och annat smaskens….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Vad kul att få se dig i just den tröjan. Jag har funderat på den ett tag men inte helt vågat, men nu tror jag att jag har bestämd mig. Den är jättefin på dig.
    Ser att vi har samma projekt på gång i morgon, tänk bara hur mysigt det blir i morgon kväll.

    Hoppas du och barnen har en mysig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har Garder blouse och älskar den! Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag tänkte tipsa om två julsampack vi har på Apoteket. Ett med odd Molly läppglans och handkräm , det andra innehåller handtvål och handlotion. En liten julklapp kanske!

    SvaraRadera
  4. Jag hittade en liten Nova Star-butik i Västerås idag, hon som förestår den sa att hon haft butiken i 4 år! Den ligger på Smedjegatan intill "Carolinas Kappor", det är en vanlig port med en liten Nova Star-plansch på, hon håller till i källaren. Ett tips kanske, om du har vägarna förbi.

    Helena

    SvaraRadera
  5. Tröjan ser jättemysig ut. Har inte helt fallit för Chill - snyggt på andra men inte på mig. Min vecka har bara svischat förbi, men inte desto mindre skönt att det är helg :-)

    Ha det så bra - god helg!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Åh älskar den blusen, är själv på jakt efter en. Hur är storlekarna? Vad har du i din? Har gått ner en hel del i vikt och har just nu lite svårt med storlekar, eller ja huvudet hänger inte med riktigt - tar oftast klädersplagg som är alldeleeeees för stora =D Gott nytt år på dig!

    SvaraRadera
  7. Hej AnnCatrin!

    Jag har den i strlk Small och den är ganska stor i storlek. Hade nog kunnat ha en XS och jag har normalt xs-s på kläder. 167 cm och ca 54 kg...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Få hoppas jag hittar en webshop som säljer den, verkar vara slutsåld i S & M överallt. typiskt, nu när jag äntligen bestämt mig för att faktiskt köpa den =D Hojta ifall du ser den någonstans, älskar dina kläder - kom in på din blogg när jag googlade på Garden Blousen, och jag är fast. Kommer följa dig :)

    SvaraRadera
  9. Hej igen AnnCatrin! Tacak för att du gillar bloggen, blir så glad så glad :)

    Om du vill beställa från Norge eller Danmark så finns Garder blouse i dessa butiker S och M som är väldigt seriösa:

    http://www.chicliving.no/kategori.php?kategori=57

    http://lisen.dk/product.asp?product=22855&attrib=1&attrib1=8991

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar