VivanDivan

VivanDivan

tisdag 15 november 2011

Man ser en kombo….men nä, man får inte till det själv…

God morgon bloggisar! Idag är en sån där dag igen när vi är stressade och allt går fel…Emilia trampade nyss på min Iphone och jag verkligen hörde hur det knakade. Reflexen blev ju “NEEEEEJ EMILIA!!!” och jag bet mig i tungan direkt för det var ju en olycka och jag såg verkligen reaktionen med den darrande underläppen och så kom tårarna. Lillstumpan. Fy vad man känner sig dum att man brusade upp. Man såg liksom bara den trasiga telefonen och alla pengar som det kostar att köpa en ny. Nu klarade sig telefonen utan skador och jag och lillskruttan fick kramas och jag fick be om ursäkt att jag brusat upp. Så allt är bra men det gör så ont när man känner hur ledsen hon blev…

Jag såg för en tid sen en supersnygg kombo hos Miss Greta med fina Odd Molly Canna cardigan i lite brown och när jag sedan köpte koftan ville jag försöka få till något liknande…Men det blir liksom inte lika bra….Såhär gör jag ofta. Ser en supersnygg kombo och så vill jag få till det själv men det blir A L D R I G som på bilden man sett….Har ni varit med om det fenomenet?

Kofta Odd Molly Canna cardigan lite brown strlk 1, top Ellos, fuskskinnleggins H&M och stövlar Björn Borg. (OBS, på orginalet hade hon svarta byxor men jag körde brunt idag…)

P1190353P1190354P1190352P1190356P1190355P1190358P1190359P1190360

Och så orginalet som jag försökt härma…

missgreta

Kanske hade funkat bättre med svarta byxor…or is it me? :-)

♥Puss & Kram♥

/Vivvi

12 kommentarer:

  1. Men du lyckas väl ALLTID!!Har varje dag en ny superduper snygg kombo !! Den du har idag är ju precis lika snygg som på bilden, vill se bildkombon på dig med svartabyxor och LOVAR kommer bli kanon och med dina snygga svarta boots med lurv WOW !!

    You rock as alwas du snygga männsika!

    Ha en bra dag och DAGENS ÄR SUPERSNYGG !!
    KRAM / Tina

    SvaraRadera
  2. Men hillo! Kombon är ju klockren och du har verkligen fått till det. Du ska bara fota den utomhus i dagsljus vid tillfälle så ska du se hur fint det är...

    Jag tycker du borde få ett snygghetspris eller nåt sånt. För du rockar verkligen.

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  3. Tycker det är en jättefin kombo!
    Söta barnen är förresten :-)
    Ha det så bra idag! Kram

    SvaraRadera
  4. Jättesnyggt!! Som vanligt!! Sticks koftan eller?? Jag är jättekänslig... Kram Nina

    SvaraRadera
  5. Tycker att det blev supersnyggt även innan jag såg "originalkombon"! De där leggingsen har jag spanat in på H&M, men inte slagit till på. Tänker att de nog funkar till ganska mycket man annars har vanliga (tråkiga) leggings till! Har du de svarta också? Bra köp? Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker din kombo är snyggare än den andra bilden. Bruna leggings till var supersnyggt:) Har du ljusare stövlar? Testa det om du har, tror det skulle vara snyggt.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Otroligt snyggt!
    Du ska inte vara så självkritisk. Du har ju så fina och annorlunda kombos. Det var tom. snyggare med bruna leggings än svarta tycker jag. Kram!

    SvaraRadera
  8. Tycker du fick till en snyggare kombo än den som inspirerade från Miss Greta, så det är så!!
    Du är superfin!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  9. Du är jättefin i kombon! Precis lika fin , tom finare än på bilden. Kram

    SvaraRadera
  10. A wonderful combination so it should be done twice!
    You look wonderful!!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  11. Men det är ju jättefint! Minst lika snyggt som originalet! De flesta av oss verkar vara såna; inte helt nöjda med det vi gör själva i jämförelse med andra. Ja ja, det betyder ju bara att vi blir ännu bättre :-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar