VivanDivan

VivanDivan

torsdag 20 oktober 2011

Rut m fl mössor från Manky…ingen tvättbjörnspäls här inte..

Halloj sötnosar! Här är det fortfarande sjukstuga för både mig och Hobbe katt. Fick till ett urinprov på honom och det är blod i urinen så nu är jag ännu mer orolig. Tog mig in till veterinären nyss och lämnade det och nu blir det att varva vila med lite jobb resten av dagen och vänta på samtal från veterinären…

Förra veckan fick jag hem två sååå fina mössor. De kommer från en för mig ny butik som heter Manky.se “Mössor på nätet och de säljer bara mössor. Massa fint faktiskt och då bl a dessa från Rut m.fl (korten nedan är från förra veckan när jag var frisk och kry. Sådär glad och pigg ser jag inte ut nu kan jag säga…)

P1180127P1180126P1180125P1180124P1180121P1180120

Om ni minns förra året så köpte jag mitt nöt en HPI of Sweden mössa med äkta pälsboll. Fick en del kommentarer om det och det här är ju en likadan mössa egentligen men med “äkta fuskpäls” och precis lika snygg. 99 kr kostar de så de är ett riktigt fynd :)

Men….

….undrar om jag får ha dem själv eller om två andra små filurer kommer lägga beslag på dem…

P1180182

Passar ju även till barn, eller hur?

Tack snälla Manky!

Ha en fin dag bloggisar

♥Puss & Kram♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hoppas hoppas Hobbe får medicin och blir frisk idag!
    Och jag gillar de nya mössorna skarpt, som du ju vet så är jag sen sådan där ilsken person som avskyr hpi mössorna med dess äkta päls. Dessa var minst lika snygga och bättre i pris! Barnen är ursöta i dem!!!
    Tänker på er idag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha...barnen var ju kanonsöta, sötare än dig Vivi. *förlåt* ;-)

    Du får nog skaffa dig en ny tycker jag det ser ut som. Själv funderar jag att sticka mig en för jag har en gammalrävrumpa som jag tänkte göra boll av. Den finns ju redan så jag har inte dåligt samvete men skulle inte köpa någon ny HPI-mössa i alla fall.

    Läste om katten i går och förstår att du är orolig, jag vet precis hur du mår. Det går liksom inte över förrän man har fått situationen under kontroll, usch vad drygt när de små pälsbollarna blir dåliga.

    Förhoppningsvis är du ute i så god tid att det går att fixa, katter kan ju också få urinvägsinfektion och det borde ju gå att bota med penicillin.

    Hoppas verkligen det ordnar sig så ni får en mysig helg i lugn och ro utan att behöva oroa er och må dåligt.

    Styrkekramar från Gammelbo!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar