VivanDivan

VivanDivan

tisdag 18 oktober 2011

Nya favvo-chillen igen och bokfrossa…bokstavligt…

God morgon sötisar! Jag är INTE pigg idag. Har feber, ont i halsen, ont i hela kroppen och känner mig matt som sjutton. Har precis tagit en alvedon nu så jag orkar ta mig iväg. (Ja, jag vet att man inte ska gå till jobbet sjuk men jag behöver inte ha närkontakt med någon och jag har två rätt viktiga möten så jag har helt enkelt inget val….)

Måtte man bli piggare till helgen då jag och T ska iväg på lite vuxenmys utan barn…

Men nu ska jag inte klaga mer. Finns de som har det värre. Idag är jag lite tråkig och har samma ChillNorway Amanda Blanket koft-tröja på mig igen. Trivdes grymt bra i den igår. Sååå mjuk och skön. Under har jag klänning Ester Elenora Tessan dress brown, Ester Elenora Leoscarf, benvärmare från Lindex (tror jag, minns inte riktigt) och stövlar JSFN. Lite fler bilder idag än igår men försöker att inte bomba er hi hi. Tack alla söta som hade åsikter igår och tidigare. Det är ju det som hjälper en att vara en bra bloggare :-)

P1180344P1180345P1180346P1180347P1180348P1180349P1180350P1180351P1180352

Jag kände redan igår att något var på gång så jag och barnen gick och lade oss tidigt och läste en massa sagor. Riktig bokrfrossa hade vi…bokstavligen eftersom jag frös så jag skakade :)

P1180337

När barnen väljer sagor blir det ofta en salig blandning. Detta är gårdagens skörd. Jag tycker det är sååå himla mysigt att ligga med ett barn på varje axel och läsa för dem. Det är kvalitetstid för mig….

Ha en fin dag bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. God morgon sjuklo! Stackars dig som är sjuk. Hoppas du kan krypa ner igen och kurera dig till helgen.

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Du är så snygg i Amanda att den kan du ha på dig jämt:) Jag har aldrig tänkt över detta med antalet bilder skal jag vara ärlig. Själv klämmer jag nog till med 3-4 bilder per inlägg, men det kanske är tunt. Jag tycker om dina bilder, och de är inte för många:)
    Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Nej nej - inte vara sjuk nu :( Klart du måste vara i form till helgen. Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Den är så fin koftan!(ja det andra också förståss)

    kram!

    SvaraRadera
  5. Fin du är idag Vivvi!
    Jag tycker det va lagom med bilder idag ;) en annan kör ju bara två men jag gillar ändå när du kör på fler än två! Kram kram

    SvaraRadera
  6. Hej, hoppas du inte du smittar ner de du ska vara på möte med,mvh Lena.Krya på dig

    SvaraRadera
  7. Usch! Det är inte kul att vara sjuk!
    Du är jättefin i din kombo!

    Ps tycker inte att du ska dra ner på antal bilder

    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej! Har en fråga om storleken på Haystack tunic. Brukar inte du ha stk 0 på Mollisar? Hur upplever du den i storlek? Jag har en stl större än dig på Mollisar. HJÄLP!
    Kram V

    SvaraRadera
  9. Den här koftan har jag också varit sugen på att köpa, den är superfin.

    Hoppas du kryar på dig snart så att du blir pigg till helgen!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Åh den Dino-boken skulle min son bli jätteglad för! Var har du hittat den? Och jag går emot strömmen och tycker att lite färre bilder inte skulle göra något! ; ) Men jättesnygg är du och det är kul att se dina kombosar så det är inte det!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar