VivanDivan

VivanDivan

måndag 17 oktober 2011

Att visa sig på nätet och många eller få bilder…

God morgon alla sötnosar! Hoppas helgen varit bra. Jag har ändå haft en ganska bra helg trots en del jobb, städning och gympapass så nu är man laddad för ny vecka och nya möjligheter :-) Och jag ser verkligen fram emot helgen som kommer för då firar vi 3-årig bröllopsdag och jag har lite hemliga planer för T och mig…

Förra veckan ställde jag frågan om jag har för mycket bilder i mina inlägg. Jag fick då två väldigt ärliga kommentarer att jag hade “too much”. (Tack för era åsikter)

Jag brukar ju slänga in ganska många dagens-bilder. Anledningarna till det är ju fler. Kanske har man en liten exhibitionistisk ådra som gör att man tvunget måste flasha sig till allas beskådan och förfäran. Sen vill jag ju också försöka visa upp de kläder jag har på mig som inspiration och tips till andra. Och få med detaljer som man kan missa på produktbilderna. Jag tycker ofta själv att det är svårt att se hur plagget egentligen ser ut på trista produktbilder. Man vill ju se kläderna på någon “riktig” människa. Och jag tycker jättemycket om bloggar själv där det visas mycket bilder. Det tredje är att jag tar rätt mycket bilder för jag tycker alla blir dåliga och sen orkar jag helt enkelt inte välja ut de minst dåliga för exponering så jag slänger ut en hel hög.

Rätt eller fel? Visst är det “my blog, my rules” men ändå vill man ju vara tillmötesgående till sina läsare så jag ska försöka tänka på att minska antalet bilder. Idag blir det därför bara två, trots att jag hade en hel hög :). Får vi se vad ni tycker….

Klänning Odd Molly Silk Sleeveless i apricot strlk 0 (testade knyta ifram den här gången som det väl egentligen är tänkt men jaghar ju alltid knytit bak). Koftan är från Chill Norway, Amanda Blanket i Mud. Strlk Small. Väldigt generös i storlek och jag hade nog kunnat ha en XS. Hittade den på Minzo när vi var i Göteborg för några veckor sedan och invigning idag. Jeansen är G-star och stövlar Swedish Hasbeens.

P1180314P1180313

Usch vad tomt det känns men allt för er kära läsare Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Toppfin dagens - du lockar mig att plocka fram mina silkisar men det slår mig hur mycket kortare din är på dig än de är på mig :/ Självklart har storleken betydelse men borde inte plaggen vara utformade att vara "samma plagg" oavsett storlek?

    Ha en härlig dag snygging!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Nämän näe nu måste jag säga att det är för få bilder på Vivvi! :-D
    Nog för att det kan vara många med tolv på samma outfit men du visar alltid olika vinklar och varierar dig så jag röstar för flera bilder såklart.
    Mer Vivvi till folket! :-D För du är så skitsnygg!

    Och till Bina...är det inte det som är charmen med att vi är olika och har olika figurer? Ett plagg kan ju inte komma i flera olika längder? Ja, byxor då...
    Men te x när Josanne och jag provade Avoriaz knit tunic så var den kortare på mig än på henne, samma kofta och jag är inte så lång så den borde varit längre på mig. Men där var det bysten som trollade till det och tog en del av koftans längd.

    Kramar och ha en fin fin dag!

    SvaraRadera
  3. Jag som hade hängt undan mina Silk sleeveless-klänningar för säsongen. Men du ger mig helt klart inspiration att ta fram dem igen i kombo med en kofta. Kram!

    SvaraRadera
  4. Men fina du! Inta ska du väl skära ner så pass mycket på dina bilder :-( Jag ser gärna 4-5 stycken åt gången (precis som jag själv gör på min blogg). Gillar olika synvinklar och detaljbilder som du vet ;-D Hur som så gillar jag din fina kombo!
    KRAM fina du!!

    SvaraRadera
  5. Jag gillar att du har mycket bilder och tycker bloggar med tex en eller två bilder på en dagens outfit framför speglen tagen med mobilen är det tråkigaste som finns så nä....behåll du dina bilder :-) Du har många läsare och det finns säkert en och annan förklaring till det.
    Kanske för att du har just många olika bilder i olika vinklar i kombination med en snygg bloggerska? ;-)

    Många kramar!

    SvaraRadera
  6. Oj vad tomt det var på bilder :), jag gillar alla dessa bilder som du lägger upp. Bara att scrolla om man inte vill titta så noga men jag tycker det är bra, får en bra uppfattning om hur endel plagg ser ut. Sen gillar jag att du bjussar på så många härliga och naturliga bilder. Fortsätt så du :)

    Kram!!

    SvaraRadera
  7. Stilsäker och kanonsnygg! Alltid inspirerande - det vore trist utan dina fina många bilder.

    Tack!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar