VivanDivan

VivanDivan

torsdag 20 oktober 2011

Bröllopsdag och myshelg med maken: INSTÄLLD!

Halloj! En kort uppdatering bara! Veterinären ringde just och det är tydligen jättemycket kristaller och “grus” i Hobbes urin vilket innebär ett ganska allvarligt tillstånd. Imorgon ska vi in på ultraljud men blir han sämre idag eller under natten får vi åka in akut till Strömsholm. Alltså, det är ett sånt fruktansvärt deja-vu som med Jamo katt (skrev om det här) att jag är helt i upplösningstillstånd.

Självklart går sjuka familjemedlemmar före bröllopsdagar och myshelger med maken så vi blir hemma i helgen. Varför händer alltid sånt här? Kan inte ens minnas när jag och T gjorde något på tu man hand senast….

Men vad spelar det egentligen för roll. Vi har en sjuk kisse som måste bli frisk till varje pris…

DSC_1609DSC_1605DSC_1601DSC_1602DSC_1604DSC_1606

Här i fönstret har han legat hela dagen min lille tappre kille. Varmt och skönt från elementet förstås och han får vara ifred från de busiga småsyskonen. ÅÅååå det gör så ont att du ska lida min älskade katt…

Kan det inte bara få vara nog med elände snart…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Urinvägsinfektion? eller vad tror de? Äter han Renal Feline torrfoder, bra mot urinvägar som hanar är kända för att ofta få problem med.Kanske värt att pröva.
    Stackars kissen, visst blir man alldeles förtvivlad.Jag hoppas verkligen han blir frisk är ju så fin den lille killen.Håller alla tummarna.
    Kram/ Berit

    SvaraRadera
  2. Men lille bubben då! Håller alla tummar och tassar vi har här stenhårt på att det allra bästa!
    Ska kanske inte ge en massa tips eftersom jag inte är veterinär men min Bosse hade samma problem och när det värsta kritiskt tillståndet var förbi så fick han Royal Canin Urinary mat i fortsättningen, och han fick aldrig samma problem tillbaka igen. Vill bara säga för åh vad man bara hade velat hjälpa lillkillen...
    Massa Kram till er hela familjen!

    SvaraRadera
  3. Nej vad tråkigt att han är så sjuk. Det är så hemskt när hårbollarna inte mår bra. Hoppas han får den hjälp han behöver så han snart blir bra igen.
    Stort grattis på bröllopsdagen! Ni får mysa till det hemma med barn och katter. Firande kan ni ta igen när det passar bättre och du kan njuta av firandet.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nej men nej! Usch, det är så jobbigt när ett djur blir sjukt. Hoppas hoppas allt ordnar sej, han är sååå fin. Stor kram

    SvaraRadera
  5. Stackars lille kisse! Han är ju bara för söt där han ligger i fönstret. Hoppas han kryar på sig snart.

    Ni får se till att komma iväg en annan helg, men det är ju bara så typiskt att det ska hända just nu.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tänk ändå att det inte är självklart för alla att bli hemma och ta hand om djuren! Lider med er! Vet ju precis hur de känslorna är och man inget annat kan göra än att ta sig till vet. Hoppas hoppas det blir bra!
    Kram från en annan birmalover

    SvaraRadera
  7. Tråkigt med erat firande men klart att kissen går först. Jag håller tummara för fin-kissen! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar