VivanDivan

VivanDivan

tisdag 4 oktober 2011

All for Children

Halloj bloggisar! Har ni sett nya barnkollektionen från H&M där delar går till UNICEF. All for Children heter den och finns i butik och webshop nu. Sååå mycket fint….här är mina favoriter till pojke och flicka…

hm

Vill ni se mer gå in på H&M. (Obs, flickstövlarna hör inte till denna kollektion men de var så fina så jag tog med bilden ändå. Finns också i webshoppen)

Några finingar har jag beställt till mina små. Känns mycket roligare när lite pengar går till välgörenhet. På tal om det…Har ni köpt rosa bandet än? Jag köpte tre stycken idag. Ett till mig och så ett varsitt till barnen.

P1170738

Finns att köpa på Lindex bl a och iår har Per Holknekt och Lena Philipsson designat dem. Jättefina mönster tycker jag och lite roligare än bara helrosa. Lindex har också tagit fram det här söta armbandet som jag köpt tidigare. Läder med fint spänne och med texten: “Thank You for supporting our fight against breast cancer…”

P1170740

Spana in det snygga nagellacket. Smile Har lekt lite i PhotoScape igen hi hi…

P1170739

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att det finns lite snygga killkläder med. Jag får inte helt leva ut drömmen om en liten tjej i snygga klänningar. Tack för tipset!
    Rosa bandet har jag inte lyckats få tag på än, men snart så..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det rosa armbandet köpte jag i helgen, tycker det är superfint och så bidrar man till en god sak också.

    Jag kan vara den skurken som norpade den sista 1:an Puppa, det var verkligen inte många kvar när jag ringde igår. Folk måste ha köpt som tokiga även under söndagen. Hoppas du hittar den på annat håll, är det meningen att du ska ha den så hittar du den säkert.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Band och armbandet är inköpta, armbandet kommer troligen att användas under lång tid, gillar det mycket. Ha en härlig kväll här skall ätas kanelbullar nu.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  4. Mmmm vad mycket fint! Tur att jag precis som du har både en tjej och en kille, dubbelt så skoj! : ) Jag har försökt få tag på det fina rosa bandet som är ett armband men ingen lycka =( Det är ju tyvärr slutsålt i webshopen..

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar