VivanDivan

VivanDivan

måndag 24 oktober 2011

Varför har man ALDRIG nåt att ta på sig…?

God morgon bloggisar! Alltså, hur fungerar hjärnan egentligen. Jag har en garderob som är överfull med kläder och torde då ha massa valmöjligheter på morgnarna men varenda himla morgon blir man frustrerad när man står och tittar i garderoben och tycker inte att man har nåt att ta på sig. Hur är man funtad då?

Den här veckan skulle jag åkt iväg på affärsresa till Zürich men det blev inställt och det är jag sååå tacksam för. Känns som lite mycket nu med att man var sjuk förra veckan och ligger lite efter i de vanliga jobbet och dels har man kissekatten att tänka på. Dessutom ska T till Stockholm i veckan och antagligen sova borta så det hade blivit ett himla pyssel att få någonstans där barnen kunde sova hela veckan. Nej, usch det hade inte varit kul…

Dagens idag blev budgetfyndet från H&M. Jag hade en bonuscheck på 100 kr och den kostade 199 kr vilket gör att jag betalade 99 kr för den. Jättemysig kofta som är varm och go och inte ett dugg sticksig. Väldigt oversize. Jag har strlk XS och ni ser ju hur stor den är…Till har jag sjal Ester Elenora, strumpor Lindex och stövlar Swedish Hasbeens.

P1180581P1180585P1180582P1180584P1180583P1180586P1180587

Annat som måste fixas den här veckan är vinterstövlar till barnen, vinterjacka till moi och frisörtid för att byta extensions…

Har ni mycket att stå i denna härliga sista vecka i oktober?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. godmorgon! det känns ju bra att veta att det inte bara är jag i hela världen som sliter ut hela min garderob på morgonen, det trodde jag inte att du gjorde pga av alla dina fina kläder!
    har du alltid haft sånt stort intresse för kläder? du råkar inte ha en bild på dig själv för ca 10-15 år sen? : ) vore otroligt kul o se om du hade samma stil då som nu! ha en fin dag.. kram johanna

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen fenomenet. Jag tycker dock att till mer jag har i garderoben ju svårare blir det att hitta något. Du är jättesnygg i dagens!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har faktiskt blivit botad från min garderobsjuka :-) Sen jag hittade Odd Molly och by Ti Mo känner jag att jag har massa fint att ha på mig varje dag. Ibland kan jag t o m planera flera dagar åt gången när jag står och väljer ut dagens, eftersom det är så mycket snyggt jag har lust att ta på mig.

    Snygg som vanligt är du i all fall!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Skitsnygg klänning!! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar