VivanDivan

VivanDivan

tisdag 4 oktober 2011

Fly, little “Puppa”….fly…fly…away….

Halloj! En snabb lunchuppdatering idag. För alla som går och funderar på Odd Molly Puppa Silk Patchwork wrap från Freeport och inte har storlek 3: GLÖM DET!

Det fanns nämligen bara strlk 3 kvar där då jag ringde och kollade imorse. Så då behöver man inte fundera på den mer. Sönt på ett sätt men samtidigt irriterande när man ju faktiskt stått och hållt i den och velat fram och tillbaka. Ja, ja, sånt är livet. Det var väl inte meninga att jag skulle ha den och är det det så dyker den säkert upp senare. Kanske t o m nån bloggläsare som sitter och trycker på en 1a och vill bli av med den. Då vet ni vart jag finns :-)

puppa

Ha en skön eftermiddag små älsklingar så hörs vi

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Åhh, vad typiskt! Jag vet hur det är. Man försöker övertala sig att låta bli tills det är för sent. Hoppas du hittar den. Kram

    SvaraRadera
  2. Kikar på dina bilder här nedan och bara undrar...kan du inte bara vara "lite ful" någon dag??;D;D Alltid lika strålande snygg! Då var det inte meningen med wrapen just nu...kanske dyker den upp;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Det var nog inte meningen att du skulle ha den just nu :) Kram

    SvaraRadera
  4. Vad synd! Men då var det inte meningen just nu. Och vem vet, den dyker kanske upp igen :-) Kram!

    SvaraRadera
  5. Så synd! Men ibland kan det faktiskt vara lite skönt att tvingas släppa begäret efter en viss grej :) Kanske den dyker upp igen iaf! Förresten, tänkte be dig om råd ang. storlekar i OM-vinterjackor. Jag är helt lost i utbudet. Finns tydligen overcast coat och nylon.. och ja, en massa olika, eller? Kan du något om det här ämnet? Finns ju en del ute på tradera, men är så osäker på storlek. Köpte en gammal goding i våras i str. 1 men tycker att den är kort i ärmarna på mig och liksom trång över axlarna... Om du orkar vore det superkul med en liten guide :) Läste någonstans att en snörningen ett år på någon modell varit precis under bysten, vilket är snyggare, men att snörningen något annat år var längre ner mot magen? Väldigt förvirrande minsann :)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vad surt! Men det dyker säkert upp en nån gång! Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Hej, glöm Puppa wrap, den är inte snygg, så det var nog inte meningen att du skulle ha den.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar