VivanDivan

VivanDivan

onsdag 26 oktober 2011

Vi hade visst officiell bröllopsdag igår och galningar i trafiken igen…

God morgon! Kom på imorse att vi ju faktiskt hade vår officiella bröllopsdag igår. 25 oktober 2008 gifte vi oss. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv och nog kan man önska att man fick göra om det (fast med samma man förstås). Att få vara den där prinsessan för en dag och fest tillsammans med alla vänner och släktingar man tycker om. Men men, vi firade ju i helgen så det får väl vara ok att vi glömde båda två igår :)

Igår morse var jag med om något nästan lite otäckt i trafiken. En långtradarchaufför som körde helt vansinnigt. Började med att han i en korsning hoppade ur och sprang fram till bilen framför och började gorma och gestikulera. Jag hörde inte vad han sa men jag kan tänka mig att han skällde ut föraren i bilen för att denne inte var snabb nog ut i korsningen utan kanske fegade lite när det kom bilar lite längre bort. So what, om man får vänta i nån minut extra för att någon inte vågar chansa. Hallå!!!

Sen for han iväg med en rivstart i korsningen och körde som en galning på 70-vägen efter. När vi kommer ut till 90-vägen (det är ofta ganska lång kö med bilar) så bromsar han och gasar om vartannat så det blir hur ryckigt som helst. Efter ett tag blir det mötesfri väg med dubbelfil varvat med enkelfil och då kör alla om långtradaren för alla märker ju säkert hur han kör. Även jag men det var också lite ruskigt för då ökar han farten och kör jättefort så man får köra ännu fortare för att hinna om. Sen är det lugnt ett tag men vid nästa dubbelsträcka ska han tydligen hämnas och köra om alla. Helt vansinnigt! När det är 400 m kvar till enkelsträcka finns det en varningsskylt och precis där börjar han köra om mig i maklig takt. Jag får verkligen tvärbromsa liksom alla bilar bakom mig för att han ska hinna om.

Vad har transportfirmorna för kriterier på sina förare egentligen???? Herrejösses så illa han körde!!!

Dagens idag är Odd Molly Merino dress från förra vintern (tror jag) som jag fyndade på Tradera som ende budgivare :) Har länge kikat på den för jag tyckte redan när den kom att den var så fin och den är helt underbart mjuk och skön i finaste merinoull. Storleken är 1 och till har jag stövlar från JSFN

P1180622P1180623P1180624P1180629P1180625P1180626P1180630P1180634

Veckans att-göra-lista minskar också. Igår inhandlades vinterstövlar till barnen och idag ska jag klippa mig. Nu är det bara vinterjacka till mig också och sen känner jag mig nöjd med veckan :)

Ha det gott

♥ Puss & Kram♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Grattis på riktiga bröllpsdagen och ni kan väl ha en välsignelse över ert äktenskap någon gång. Det har jag haft ett par gånger för par som av olika anledningar vill just välsigna sitt liv tillsammans. Värt att fundera över och fantastiskt fint.
    Snygg klänning förresten och hoppas missen mår bättre. Verkar förskräckligt där på vägen men tyvärr tror jag,vet inte alltså, att de har väldigt snäva tidsramar på sina körningar. Det gör ju inte saken bättre.

    Kram från Eva Solid

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott!!
    Tänk vilka galningar som kör runt i sina fordon. Det vore ju en sak om de bara riskerade sina egna liv, men vi är ju fler som drabbas om olyckan är framme!

    Din klänning sitter ursnyggt! JAg har ju den gamla modellen i en strl för stor och i rosa. Ja eg är de enda gemensamma nämnarna: klänning och oddmolly såg jag nu.....
    ;-)
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott säger jag med!

    Jag blir så arg på dessa trafikdårar....olyckan är ju inte långt iväg när folk kör så där...

    Superfin klänning, hoppas den hittar hem till mig någon gång.....
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Låter ju inte klokt med den där vansinnesfärden! Hoppas att det var något helt speciellt och att han inte alltid gör så där.

    Stort grattis i efterskott på bröllopsdagen förresten. Och den där klänningen är såå snygg!

    Kram

    SvaraRadera
  5. verkligen cool klänning, jag gillar den mycket.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  6. Grattis, grattis!
    Det är härligt med bröllopsdagar, men ibland får man vara på sin vakt så man inte missar dem. fniss. Kram!

    SvaraRadera
  7. Usch va otäckt det måste ha varit med den där idioten till förare. Gud va arg man kan bli!
    Ovant att se dig i en sån liten längre stickad klänning idag men verkligen jättefint! Och grattis till bröllopsdagen i efterskott också! :) kram kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar