VivanDivan

VivanDivan

torsdag 6 oktober 2011

Däckade visst, tre roliga mail och ett trist….

God morgon bloggisar! Igår var jag helt off. Hela eftermiddagen mådde jag pyton. Kändes som jag skulle behöva kräkas, hade ont i magen och huvudet och kallsvettades nästan. När jag kom hem höll T på och städade som vi hade bestämt att vi skulle göra igår men jag var helt off. Gick och plockade lite men sen var jag tvungen att gå och lägga mig. Somnade nog före sju.

Idag är jag dock pigg igen så jag vet inte vad som hände igår. Dålig dag helt enkelt.

Jag fick tre gulliga och kul mail igår som gjorde mig så glad. Sånt värmer verkligen….däremot var ett fjärde mail inte lika kul. Jag sålde en klänning på Tradera förra veckan och nu får jag ett mail där köparen säger att sömmen i ryggen har släppt. Hon har skickat med en bild och när jag jämför den med min bild som jag tog på klänningen innan försäljning ser det inte ens ut som samma mönster. Dessutom hade jag verkligen kollat jättenoga. Nu vill hon ha kompensation och jag vet inte vad jag ska göra. Hon fick den för ett väldigt bra pris redan från början så då känns det som jag lika gärna kan köpa tillbaka den. Vill ju inte skänka bort något till nån jag inte känner som påstår att den är trasig. Usch, nu får jag ont i magen. Vill verkligen INTE ha negativt omdöme men det känns som det är oundvikligt hur jag än gör om jag inte typ betalar tillbaka pengarna och hon får behålla klänningen…det är sånt här man bävar för varenda gång man säljer något på Tradera. Usch, tror jag ska sluta med det, inte värt att få ont i magen och må dåligt för nåt sånt här…

Dagens idag kan ni få i a f….

Blus Odd Molly Multi Anglais blouse strlk 1, jeans G-star och stövlar Swedish Hasbeens.

P1170810P1170808P1170814P1170807P1170815P1170817P1170818P1170820

…och så några med de små. Emilia tycker det är kallt nu så vantarna är på.

P1170809P1170813P1170811P1170812

Ha det gott bloggisar.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Morning :) Jag tycker du ska maila henne och tala om att ditt eget foto inte visar samma skada och att du låter affären gå tillbaka! Jag har råkat ut för en liknande grej och helt plötsligt var köparen sååå nöjd.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men om du låter köpet gå tillbaka, och hon skickar en annan, du tyckte ju att mönstret inte stämde på fotona, och du får den trasiga. Då blir ju inte det heller bra. Jag tycker du ska fortsätta att ha en dialog med henne, och tala om vad du misstänker. Ni bor möjligtvis inte så att ni kan träffas? Om du är orolig för omdömet, kan du inte skriva själv där och be folk läsa din story på din blogg? Det finns bedragare och lurendrejare där ute, och det låter som du träffat på en lurendrejare. Tycker synd om dig, som bara skulle sälja ett plagg och så blir det värsta grejen av det. Håller tummarna att det löser sig, och att lurendrejaren förstår att hon har en smart kvinna att tampas med!

    Helena

    SvaraRadera
  3. Tycker också du ska maila och förklara att det ser ut att vara olika foton. Om man har en trevlig dialog bör hon ju inte sätta negativt omdöme på dig. Om något går fel till kan man också kontakta Tradera och få dem att ta bort det specifika omdömet.

    Lycka till fining!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tycker också du ska maila och förklara att det ser ut att vara olika foton. Om man har en trevlig dialog bör hon ju inte sätta negativt omdöme på dig. Om något går fel till kan man också kontakta Tradera och få dem att ta bort det specifika omdömet.

    Lycka till fining!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag ser att du fått bra tips! Hoppas verkligen att det löser sig. Jag är alltid orolig för försäljningar på Tradera. Det finns lite för många som inte är helt ärliga...
    Fin dagens!!!
    kram Helena

    SvaraRadera
  6. Jag förstår ditt dilemma. Råkade ut för samma sak själv, där köparen spräckte dragkedjan i en skinnkjol hon köpt för ynka 300 kr. Hon menade på att den måste varit sönder från början, men det vet ju inte jag, eftersom jag aldrig varit nära att spräcka den (kjolen var för stor för mig). Dessutom lämnade hon in den på lagning, vilket skulle kosta 200 kr, innan hon kommit överens med mig hur vi skulle lösa det hela. Pga rädsla för dåligt omdöme fick hon tillbaks pengarna och fick behålla kjolen. Skitirriterande, man vad gör man?? Hon fick en kjol gratis. Det var ju hennes val att lägga 200 kr på lagning, fast jag erbjudit henne att skicka tillbaka...

    Kram

    SvaraRadera
  7. Hm..knepigt och obehagligt. :-(
    Jag har inte varit i den situationen (ännu) . Tror också det är lättast att låta affären gå tillbaka om man inte är överrens...
    Kramar och lycka till vännen, och du är superfin i blusen. Måste förresten läsa ditt brun utan sol inlägg igen. Du är sååå fräcsch!

    L

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar